Dosad neviđeni komentari
115

Bh. drugoligaš nasmijao sve: Rivalu od srca poželio ispadanje i prozvao ga za bezobrazluk

N. M.
Foto: FK Mladost DK/Montaža
Foto: FK Mladost DK/Montaža
Nogometaši Jedinstva danas su na domaćem terenu u Bihaću savladali Mladost Doboj Kakanj u 24. kolu Prve lige FBiH i stigli do vrijednih bodova u borbi za opstanak.
Slavili su Bišćani sa sigurnih 2:0 golovima Benjamina Kurića i Ensara Imamagića, a ono što je privuklo pažnju fanova domaćeg nogometa jesu komentari administatora zvanične stranice FK Mladost DK tokom same utakmice.

Iz tima iz Doboja kod Kaknja, koji su već svi prežalili kao prvog koji ispada u treći rang, očito su bili ogorčeni suđenjem i odnosom domaćina na ovom meču.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Zbog toga u komentarima na zvaničnoj stranici nisu skrivali nezadovoljstvo, a u jednom od njih otvoreno su Jedinstvu poželjeli ispadanje iz lige.

"Jako loše ponašanje igrača i publike ovdje u Bihaću. Od srca im želimo drugu ligu", jedna je od objava zvanične stranice FK Mladost Doboj Kakanj.

"Bezobrazluk igrača Jedinstva. Dok je njihov igrač ležao, Tunjić je stao a drugi igrač uzeo loptu i pogodio za 2:0", još je jedna od opaski na stranici Mladosti

"Mladost igra tek onako. Ne može se protiv sudija", objava je kojom su izrazili nezadovoljstvo suđenjem, a glavni arbitar meča bio je Mostarac Goran Kolobara.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Mladost je inače ubjedljivo posljednjeplasiran tim na tabeli sa samo 14 bodova, u zoni ispadanja je i TOŠK sa deset više, dok je Jedinstvo sada van opasnosti sa 26 bodova.