Podrška svim kategorijama
350

ASA Banka otvara svoje poslovnice u subotu kako bi omogućila pravovremnu isplatu penzija

ASA Banka (Foto: I. Š./Klix.ba)
ASA Banka (Foto: I. Š./Klix.ba)
Briga o potrebama klijenata i pružanju pravovremenih usluga za sve kategorije stanovništva pokazuje društveno odgovorno poslovanje ASA Banke. U cilju da omogući isplatu penzija, ASA Banka je donijela odluku da u subotu, 4. maja 2024. godine, otvori sve podružnice svoje mreže širom BiH u periodu od 9 do 12 sati.

U skladu sa navedenom odlukom svi penzioneri će u navedenom terminu biti u prilici da odmah dođu do svojih sredstava.

"Naša misija da budemo podrška bh. privredi i društvu ogleda se u našem svakodnevnom poslovanju. Kao vodeća domaća banka, želimo biti oslonac i prepoznajemo važnost pružanja praktičnih rješenja koja su prilagođena životnim okolnostima. Otvorenjem poslovnica u subotu želimo osigurati da se našim klijentima koji pripadaju ovoj važnoj kategoriji, omogući isplata penzija na vrijeme i to bez dodatnih poteškoća i stresa", ističu iz ASA Banke.

Ova inicijativa predstavlja još jedan iskorak banke u odnosu na tržište gdje su pored finansijskog pokazali značajan društveno-odgovorni potez u poslovanju. Zaposlenici Banke bit će dostupni u navedenom periodu za podršku i pomoć klijentima.

"ASA Banka je uvijek bila predana zajednici u kojoj posluje, i otvaranje poslovnica ove subotu je još jedan korak u pružanju podrške našim građanima. Ponosni da i na ovaj način možemo pokazati da smo uz finansijsku stabilnost, potpuno posvećeni dobrobiti svih kategorija društva”, zaključuju iz ASA Banke.

Za više informacija o radnom vremenu i lokacijama poslovnica ASA Banke posjetite web stranicu www.asabanka.ba ili ih pratite na Facebooku.