Očarao dame
86

Zdravko Čolić je ovom fotografijom iz mladosti dokazao zašto je jedan od najvećih zavodnika

I. S.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Zdravko Čolić je na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz mladosti zbog koje je opravdao titulu jednog od najvećih zavodnika na Balkanu.

"Povratak u neka prošla vremena", navedeno je. U komentarima su uslijedili brojni komplimenti dama.

"Kakav frajer, najljepši", "Neponovljiv i tačka. Ne bih ja tu ništa dirala", "Oduvijek najbolji", "Gospodin bio i ostao. Čola je jedinstven", neki su od njih.

Pjevač se nedavno u razgovoru za IN Magazin dotakao svoje titule miljenika žena.

'"To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikud pobjeći. Pjevamo i ljubavne pjesme. Žene su te koje su više vezane za muškarce, za muške bendove, za ženske više muškarci, ali lijepo je, sigurno laska. Nemam ništa protiv toga da je većinska publika ženska, mada je jako puno muške raje. To je već godinama tako, kako ja stasam i kako starim. Onda ima malo nekog muškog respekta", kazao je.

On je više od dvije decenije u braku s Aleksandrom Čolić, koja radi kao profesorica geografije. No, nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

"Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti", rekao je.