Do 30. aprila
76

Prijavi se i osvoji stipendiju Visoke škole CEPS u Kiseljaku

CEPS Kiseljak
CEPS Kiseljak
Najkraći put do uspjeha, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu, je kontinuirano ulaganje u lične vještine, razvijanje kritičkog mišljenja i sposobnost posmatranja stvari iz različitih perspektiva.

Upravo jedna takva odluka je osvajanje stipendije i upis na neki od studijskih programa koji se izvodi na Visokoj školi "CEPS – Centar za poslovne studije" u Kiseljaku, koji će Vam nesumnjivo pomoći da napredujete u karijeri, tako što će vam otvoriti mogućnost da unaprijedite postojeća znanja i kreirate novi, prosperitetni pravac za dalji poslovni rast i razvoj.

Ukoliko želite da radite na sebi i svom profesionalnom razvoju sada je pravi trenutak za to, jer je CEPS iz Kiseljaka pokrenuo program stipendiranja studenata za akademsku 2024/2025. godinu.

CEPS Kiseljak
CEPS Kiseljak

Navedeni stipendijski poziv jedinstvena je prilika da odmjerite svoja znanja i sposobnosti sa iz različitih područja.

Prijavite se pokažite šta znate, osvojite stipendiju za neki od ponuđenih studijskih programa:

  • Pravne nauke (smjer: Opće pravo);
  • Informacijske tehnologije (smjer: informacijski sistemi i tehnologije);
  • Zdravstvene studije (smjerovi: sestrinstvo, fizioterapija, sanitarni inženjering, gerijatrija);
  • Studij sigurnosti (smjer: kriminalistika);
  • Poslovna ekonomija (smjerovi: menadžment, menadžment javnog sektora i uprave, finansije i računovodstvo);
  • Saobraćaj (smjerovi: željeznički saobraćaj, cestovni saobraćaj);
  • Energetika (smjerovi: obnovljivi izvori energije, održavanje energetskih postrojenja, gospodarenje energijom i energetskom učinkovitošću i termotehnika) i
  • Zaštita na radu i zaštita od požara (smjerovi: zaštita na radu, zaštita od požara).

Ukoliko želite odabrati studij usmjeren ka inovacijama i novim tržištima, kvaliteti nastavnog procesa i izboru akademskog osoblja kao osnovi izuzetnog obrazovanja, prijavite se za stipendiju na neki od navedenih studijskih programa. Svi studijski programi na CEPS-u prate međunarodne standarde podučavanja uz korištenje savremenih tehnologija i infrastrukture, tako da svaki student do kraja može iskoristiti svoje potencijale i napraviti od sebe kandidata spremnog za tržišne izazove.

Iz ove visoke škole žele da njihovi studenti po sticanju CEPS-ove diplome bez problema pronađu posao te izgrade uspješnu karijeru.

Kako konkurisati za stipendiju?

Kandidati koji žele sudjelovati na stipendijskom pozivu trebaju do 30. aprila 2024. godine izvršiti prijavu klikom OVDJE.

Pokaži da zaslužuješ stipendiju i odabrani studijski program. Ispuni prijavu na službenoj stranici i očekuj povratnu informaciju e-mailom.