Brojna iznenađenja
70

SCC sa kupcima obilježio 10 godina uspješnog poslovanja, zavirite na rođendansku zabavu

10 godina SCC-a
10 godina SCC-a
Sarajevo City Center (SCC), jedan od najprestižnijih trgovačkih centara u regiji, sa kupcima je proslavio svoj deseti rođendan. U znak zahvalnosti zajednici i posjetiocima koji su bili ključni za deceniju uspjeha, SCC je priredio nezaboravnu zabavu, poklone i fantastične popuste.

Od otvaranja 2014. godine, Sarajevo City Center nije samo bio mjesto za kupovinu, već i mjesto susreta, druženja i lijepih trenutaka. Desetogodišnji put SCC-a obilježen je kontinuiranom posvećenošću i zalaganjem da svojim kupcima pruže vrhunsko iskustvo kupovine, što potvrđuje i rekordan broj posjetilaca koji su došli iz BiH i šire, kako bi bili dio ovog posebnog dana.

10 godina SCC-a
10 godina SCC-a

Vrhunski provod

Proslavu je činio bogat i raznovrstan program koji je zadovoljio svačiji ukus, od sportskih akvitnosti, tombole, poklona, do eko i plesnih radionica, raznih aktivacija za najmlađe, kao i žive muzike.

TC Sarajevo City Center prostire se na više od 49.000 kvadrata, nudeći 180 trgovina sa svjetski poznatim brendovima visoke mode, sportske odjeće, dječije odjeće i tehnologije, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine.

10 godina SCC-a
10 godina SCC-a

Uz to, više od 15 ugostiteljskih objekata unutar SCC-a nude vrhunsku gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Sarajevo City Center svakodnevni je izbor za kupovinu, zabavu i opuštanje više od 25 hiljada građana, a proteklih 10 godina ovaj Centar je posjetilo njih više od osam miliona.

Nagradna igra

SCC nastavlja nagrađivati lojalnost svojih kupaca, koji do 30. septembra 2024. mogu učestvovati u nagradnoj igri, a pravo učešća imaju svi koji naprave račun u minimalnom iznosu od 50 KM. Oni najsretniji će osvojiti jedan od dva automobila.

Za više informacija, posjetite njihohovu web stranicu www.scc.ba ili ih pratite na društvenim mrežama.