Uspjeli je nagovoriti
49

Dragana Mirković otkrila da je zbog ljubavi htjela odustati od muzike: Publika me natjerala da se vratim

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dragana Mirković je ususret koncertu u Zagrebu, između ostalog, govorila o bogatoj muzičkoj karijeri, privatnom životu i razlogu zbog kojeg je htjela odustati od bavljenja muzikom.

Na pitanje smeta li joj to što je mnogi nazivaju najbogatijom pjevačicom na estradi zato što ima dvorac, odgovorila je:

"Moje najveće bogatstvo su zdravlje, porodica i obožavatelji koje imam. Kada se na to osvrnem, smatram da sam zaista najbogatija ne samo na estradi, nego i na svijetu. S druge strane, medije uvijek zanima samo ono što se može izbrojati ili prikazati pa nisam iznenađena što potenciraju ono što sam stekla u karijeri. Smetalo mi ili ne, to se neće promijeniti, tako da mi jedino preostaje pomiriti se s realnošću", rekla je za Story.hr.

Također je spomenula kako je njen život tamo gdje je njena porodica, tako da se ne planira vraćati iz Austrije u Srbiju. Ona je od 1999. godine u braku s Tonijem Bijelićem.

"U svim mojim odnosima u životu najvažniji su mi povjerenje, iskrenost i spremnost da se o svemu otvoreno razgovara. Tako je i kada je riječ o braku", rekla je.

Kao dijete je bila iznimno sramežljiva. Iako je njen talent bio neosporan i svi su je hvalili, uvijek ju je trebalo nagovarati da javno zapjeva.

"Čak me to ponekad uznemiravalo. Međutim, život na selu u to vrijeme s dva televizijska kanala i limitiranim izvorima zabave i nije bio naročito uzbudljiv. Kad su se producenti iz Beograda po ko zna koji put došli raspitivati za mene, odlučila sam se okušati kao pjevačica, čisto da mi ne bi bilo dosadno. Nisam imala nikakva očekivanja, osim da unesem malo uzbuđenja i dinamike u svoj život. Bog, sudbina, život, sreća ili kako god to ko nazvao, očigledno su odredili da bude drugačije. Već je moj prvi album postigao rekordnu tiražu i tada se sve preokrenulo. Stekla sam vojsku obožavatelja koji me vole i prate cijelo vrijeme", navela je.

Dodala je da njima duguje neizmjernu zahvalnost što traje ovolike godine. Na pitanje zašto je htjela odustati od muzike, odgovorila je:

"Zbog ljubavi. Dugi niz godina posvetila sam isključivo svojoj obitelji. Da moji obožavatelji nisu bili toliko ujedinjeni, pitanje je bih li se vratila na scenu na ovaj način, ali kad izađem na pozornicu rekordno posjećenih koncerata na kojima publika od početka do kraja pjeva uglas sa mnom, zahvalna sam im što su me natjerali da se vratim", rekla je.