Za kupce i klijente
103

AC Betanija i Range Rover organizovali druženje i testiranje u srcu Hercegovine

Proteklog vikenda Auto centar Betanija organizovao je jedinstveno druženje i testiranje cijele ponude Range Rover automobila. Na atraktivnim lokacijama u Hercegovini napravili su sjajan spoj luksuza i elegancije sa tradicijom i prirodnim ljepotama naše zemlje.

U organizaciji Auto Centra Betanija održan je zanimljiv Range Rover Event koji je obuhvatio posjetu atraktivnim lokacijama u Hercegovini ali i vožnju svih modela ove marke.

Kupci i klijenti su se tako okupili u posebnom ambijentu carskih vinograda Hotela Emporia u Mostaru, a događaj koji je trajao dva puna dana omogućio je svim učesnicima da isprobaju kompletnu gamu modela Range Rovera, sve od najkompaktnijeg modela Evoque, preko Range Rover Sporta i Velara pa sve do perjanice u ionako prestižnoj ponudi luksuznih SUV-ova, modela Range Rover Autobiography.

U ova dva dana učesnici su imali unakrsno isprobati sve modele u svim verzijama koje nudi Range Rover, ali ujedno i da uživaju u jedinstvenim krajolicima Hercegovine.

Uz razne verzije i nivoe opreme učesnici su bili u mogucnosti testirati i sve vrste aktuelnih motora u ponudi Range Rovera, od klasičnih sa moćnim dizelskim i benzinskim motorima, sve do naprednih plug-in hibridnih pogona zadnje generacije koji omogućavaju vožnju u potpunoj tišini na struju i domet od 100 km i više sa jednim punjenjem.

Sama testna ruta obuhvatila je zanimljiv i živopisan put, preko Mostara do posebne lokacije u Čapljini na rijeci Trebižat sa ugodnim ručkom u prirodi, gdje je nakon predaha luksuzna kolona Range Rovera nastavila zavojitim cestama Hercegovine prema Međugorju i Ljubuškom.

Nakon cjelodnevne avanture i vožnji koje su pokazale komform ali i vozne sposobnosti svih modela Range Rovera, AC Betanija je za svoje goste upriličio gala večera i druženje u vrtu pored bazena Hoela Emporia uz ugodne izvedbe naše poznate violonistikinje Lejle Piljević .

Range Rover Event nastavljen je i narednog dana gdje su gosti uz jutarnje druženje imali priliku pojedinačno i detaljnije probati svaki model Range Rovera.