Sponzorirani članak
38

CUPRA Cube: Spoj Umjetnosti, Strasti i Vizije

Na platou ispred Sarajevo City Centra, CUPRA Cube je postao više od kocke – postao je umjetnički pečat, simbol snova, strasti, dizajna i muzike.

Ovo jedinstveno ogledalo kocka, koje je privuklo pažnju mnogih svojim misterioznim odbrojavanjem, transformisano je u pravo umjetničko djelo zahvaljujući talentovanim umjetnicima Rijadu Hadžiću, Bekiru Idrizoviću, Vedranu Poričaninu i Benjaminu Čengiću iz "Obojene Klape".

Njihova hrabrost, smjelost i vizija, ispunjeni emocijom, donijeli su četiri ključna pojma koja definiraju CUPRU: muzika, snovi, strast i dizajn. Svako djelo priča svoju priču, odajući počast onome što CUPRA predstavlja – spoj vrhunske umjetnosti i strasti prema automobilima, ali i prema životu.

Ovo je više od umjetnosti, ovo je manifestacija CUPRA duha u njegovom najčišćem obliku. Kocka sada nije samo simbol misterioznog odbrojavanja; ona je ogledalo CUPRA brenda, njegovog pogleda na svijet i strasti prema stvaranju nečeg posebnog.

I dok kocka odbrojava, bližimo se trenutku kada će se sve otkriti. Pripremite se za fantastični događaj na Titovoj ulici gdje će snovi postati stvarnost. Očekuje vas posebno iznenađenje koje ne smijete propustiti. Pratite dešavanja na CUPRA profilu @cupra.ba za više informacija i budite dio trenutka kada se umjetnost, muzika i strast susreću na ulicama Sarajeva.