Premijera vozila
20

GUMA M na 18. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2024

Guma M na sajmu u Tešnju
Guma M na sajmu u Tešnju
GUMA M učestvuje na 18. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj, koji se održava od 25. do 28. septembra 2024. godine. Kao ovlašteni uvoznik Renault, Nissan, Dacia i MG vozila, GUMA M je za posjetitelje pripremila posebna iznenađenja i ekskluzivne premijere.

Na izložbenom prostoru GUMA M imate priliku vidjeti:

  • Bh. vicepremijeru nove generacije omiljenog bh. terenca Dacia Duster, koji donosi svjež dizajn i unaprijeđene performanse za sve ljubitelje pouzdanih SUV vozila.
Guma M na sajmu u Tešnju
Guma M na sajmu u Tešnju
  • Bh. premijeru novog MG3 Hybrid+, modernog gradskog automobila s ekonomičnim hibridnim pogonom od 195 KS, savršenog za urbanu vožnju i štednju goriva.
Guma M na sajmu u Tešnju
Guma M na sajmu u Tešnju

Pored ovih premijera, predstavit će i širok izbor lakih komercijalnih vozila i prerada, prilagođenih svim potrebama vašeg poslovanja. GUMA M stručnjaci bit će vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete kako biste odabrali vozila koja najbolje odgovaraju vašim zahtjevima.

Posjetite i otkrijete najnovije modele putničkih i lakih komercijalnih vozila te saznate više o novitetima koje GUMA M donosi na bosanskohercegovačko tržište za privatne i poslovne kupce.

GUMA M će ovom prigodom posjetiteljima predstaviti i bogatu ponudu guma za sve vrste vozila. Naglasak na ovom sajmu, u ovom segmentu, će biti priprema vozila zimskim gumama za novu sezonu. Provjerite ponudu guma već danas na www.cijenaguma.ba.

GUMA M - ovlašteni partner za Renault, Nissan, Dacia i MG vozila u Bosni i Hercegovini.