Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu, nas narod o autima, neki dan mi prica covjek kako mu sin dize kredit od 25.000 da kupi auto, sa takvim mentalitetom necemo nikada na zelenu granu, jel ima neki pametniji hobi u zivotu od auta ili nam je to fakat maksimum?
Pa eto de nam ti reci na koji nacin se kupuje automobil od 25.000KM?
To nam je fakat maksimum
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Slicno kao i zenidba
iskreno, sve dok automobil kota koliko u Solisu stan, ovo e biti retka i skupa kupovina, a naroito jer posle treba ulaganje
Harabatija
Ne, jer takva auta su uglavnom dobro izraubovana.
Sigurno se isplati, kad god iznajmim auto u menadzer rent a car -u uverim se koliko im je vozni park kvalitetan.
Polovna kola je maak u vrei, kako te potrefi, moze bit extra moze les, ni pregled mehaniara nista ne garantuje sigurnost, tako kakve si sree
nas narod, opcenito vole auta ako ima skup automobil onda je on fora
Ovom narodu najvaznije uzet neko auto da izgleda ko da je bogat a vamo hljeb umace u pastetu
Kada sam bio mladic, jedan iskusan covjek mi je rekao: Kad kupujes auto, kupi ga za 1/2 kea kojeg ima i nikada ne kupuj auto na kredit...Radi, tedi i pruzi se koliki je jorgan./ Prihvatio sam savjet i nisam pogrijeio.
Koliko para toliko muzike nas mentalitet svi hoe dobro, a jeftino
Kad si sirotinja i kupujes polovno tesko je biti pametan.
Isplati se samo ako si bez mozga. Od takvih auta mozda jedan od 50 da nesto valja. Ovi sto pisu kako su dobro prosli sa takvim kupovinama jednostavno lazu.
Jeftin automobil je najskuplji automobil.
glupog clanka braco draga, ako valja kupi, ako ne valja nemoj kupiti to je zakljucak
Takvog sam ja uzeo. Bio 1 godinu star, na cageru imao 8300 km a sad tek predje 50000 km i 7 mu je godina. Cijena spustita sa cca 32500 na 18500 eura. Nikad bolji biznis uradio nisam u ivotu. Kupljen u Deutschland.
E cuj "spustita"
Pa dobro, to je Deutchland i samo godinu star a nije bio ni jeftin.