Niz novih opcija
19

McLaren 750S osvježen za 2025. godinu

D. B.
McLaren je osvježio svoj 750S za 2025. modelsku godinu te je dodao niz novih opcija iz McLaren Special Operations (MSO) odjela, čime je učinio superautomobil još poželjnijim.

McLaren za svoj novi model nudi 12 unaprijed konfigurisanih MSO Contrast Packs paketa, kao i dodatne opcije. MSO Contrast Pack 1 sadrži unikatne Bespoke boje s kočionim kliještima i detaljima na bočnim retrovizorima u istoj nijansi.

Dostupne boje uključuju Volcano crvenu, Volcano narandžastu, Anniversary narandžastu, Solar žutu, Napier zelenu, XP zelenu, Tokyo perla, Viola Viola, Dove sivu, Soho sivu, Tarmac crnu i Alaskan dijamantnu bijelu.

MSO Contrast Pack 2 kombinuje detalje eksterijera prvog paketa s unikatnim poboljšanjima unutrašnjosti. Ovaj paket uključuje presvlake od Alcantare u Carbon crnoj boji, živahne detalje unutrašnjosti, kao i MSO detalje na naslonima za glavu.

Napravljeno je još nekoliko promjena, a među njima su Stealth oznake naprijed i nazad, kao i crne McLarenove oznake na čepovima felgi. McLaren nudi i otvore od izloženog karbona za prednje blatobrane, kao i one u boji karoserije.

Svi modeli McLarena 750S za 2025. godinu dolaze s novim Start/Stop dugmetom u Papaya narandžastoj boji.

Vezani članci