Atraktivni automobili
52

Ovog vikenda održava se Maximum Tuning Show u Sarajevu: Zabava i takmičenje

Klix.ba
U organizaciji tuning kluba Maximum i Maximum media ovog vikenda održaće se drugi po redu Maximum Tuning Show na poligonu u Butmiru pod generalnim sponzorstvom BIHAMK-a.

Prvi dan Maximum Tuning Showa je subota, 20. juli koji je rezervisan za zabavu i adrenalin. Publiku će zabavljati DJ, Loš Sin, Oneli i YNG Miki, a posjetioci će uživati u drive-in kinu i uzbudljivom driftu.

Glavni događaj održaće se 21. jula, kada će se odvijati takmičenje raspoređeno po kategorijama i podkategorijama: styling, dB drag i dB exhaust. Sudije ovog prestižnog takmičenja su Nermin Ligata-Liga, Dragan Lukić, i Duško Marjanović za dB drag.

Naravno, za one najbolje su osigurane i vrijedne nagrade a pored toga, za one koji traže pravu adrenalinsku dozu, održat će se drift challenge. Drifteri koji će se takmičiti su Danilović Pero iz Sarajeva i Drift klub Šibanija, dok se očekuje i poseban gost iznenađenja i prava drift atrakcija.

Iz Maximum Tuning kluba pozivaju sve ljubitelje oktanske zabave i adrenalina da im se ovog vikenda pridruže na BIHAMK-ovom poligonu u Butmiru i dobro se zabave.