Ponosni partner festivala
32

Porsche BH: Sumiranje utisaka s ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala

Nakon završetka 30. Sarajevo Film Festivala, Porsche BH s ponosom ističe uspješnu saradnju i sve aktivnosti koje su obilježile ovu prestižnu manifestaciju.

Kao posvećeni partner Festivala, Porsche BH je obogatio vozni park sa 14 električnih vozila, uključujući modele brendova Audi, Porsche, Cupra, Volkswagen, Škoda i Moon, čime je dodatno naglasio svoju predanost inovacijama i održivoj mobilnosti.

Tokom trajanja festivala, Sarajevo je postalo središte filmske umjetnosti u regiji, privlačeći brojne istaknute ličnosti iz filmskog svijeta. Festival je obilovao značajnim događajima, među kojima su se posebno izdvojile ceremonije dodjele nagrada, koje su ove godine imale poseban značaj, slaveći vrhunske filmske stvaraoce iz cijelog svijeta. U tim trenucima, Sarajevo je zasjalo kao istinski epicentar filmske kulture, gdje su filmske projekcije i proslave nadmašile okvire kina i prelile se na ulice grada.

Cjelokupna atmosfera festivala bila je ispunjena pozitivnom energijom, brojnim događanjima, svečanim večerama i okupljanjima koja su doprinijela jedinstvenom iskustvu za sve posjetitelje. Porsche BH je s ponosom pružio podršku ovim nezaboravnim trenucima, osiguravajući ne samo vrhunsku mobilnost, već i doprinos održivoj budućnosti.

Sarajevo je tokom ovih festivalskih dana zasjalo punim sjajem, demonstrirajući svoju jedinstvenu kombinaciju kulture, umjetnosti i zabave. Porsche BH je ponosan što je bio dio ove priče, doprinoseći prepoznatljivosti Sarajeva kao ključne destinacije na filmskoj mapi Evrope.