Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa veće gluposti ne pročitah odavno.
dodatno najbolje kamen neki u gepeku vozati ili kladić pa kad parkiraš poturiš pred točak hahaa
valjalo bi i OS da cuva granice od migranata al ne cuva jer je parkiran u leru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se zaustavljate na uzbrdici, dok držite kočnicu i kvačilo izbacite mjenjač iz brzine, povucite ručnu, pustite kočnicu da ručna "uhvati" i onda ubacite u brzinu.
valjda nizbrdici
Sad vidim zasto je u Bosni poginuo jedan grad u saobraczju uzadnjih deset godina!
Nije nigdje eksplicitno receno, pa da kazem da ovo vazi samo za "rucne" mjenjace, pokusaj ostavljanja automobila sa automatskim mjenjacem u brzini i na ravnoj povrsini se ne zavrsi kako treba...
Molimo autora ove nebuloze da dostavi dvije slike i rodni list upravi Vodovoda pa da ga predložimo za Nobelovu nagradu za glupost.
Auto je opasno i u garaži držati, jer može udariti meteor u garažu i napraviti još veću štetu.
Strucnjak sa travnickog fakulteta.
Čista glupost . Na hiljade auta je zavrsilo u rijeci i moru , u zgradi ili udarilo djecu , zato sto nije bilo u brzini ..
Jbt zar jos ima neko da vozi auto s rucnim menjacem
Zar ima neko tako dosadan da bira automatik prije manualca? Jel ti 80 god?
Zamisli kamion udari parkirano auto. Je li bolje da je u prvoj ili na leru?
nagib uzbrdica
Ko su ti stručnjaci? Odakle su? Gdje su provodili istraživanje? Na kojem uzorku? Bilo koja vijest ili članak koji počinje sa: ''Stručnjaci kažu, stručnjaci upozoravaju i sl...'', bez navođenja njihovih imena, je čista izmišljotina.
Ja ništa ne skontah
Nidje veze. Ja kod moje lade ostavljam uvjek u prvoj.
Klix pametniji od proizvođača koji u uputama pišu da se uvijek ostavi u brzini.
E ovo je najveca glupost koju sam cuo. Hajde mi nadji to gdje pise u bilo kojoj uputi???? Nije da branim klix koji je ovaj put potpuno u pravu, ali me mrzi ljudska glupost!
Bukvalno za svako auto pise, proguglaj
Uvijek ostavljam auto u prvoj, u zavisnosti od uzbrdice podignem rucnu, gotovo nikad do max jer rijetko imam priliku da ostavljam auto na velikim nizbrdicama i okrenem tockove po potrebi.
Drugo auto će udariti baš to auto čiji se vlasnik uzdao samo u ručnu kočnicu. 90% ručnih kočnica ne drži kako treba, tako da ovaj text može biti kontra produktivan.
To je problem nas, nase neodgovornosti prema sebi i drugima, zatim nase drzave, pa naravno i nasim servisima ili kako se to vec zove kad vozis auto na registraciju... Svi samo uzmu pare, a sigurnost nije bitna. Meni gornje malo svijetlo na auto ne radi, u DE ne mogu da prodjem TV... To je tako ispravno!
znaci u ler pa do miljacke kad ode sve super