Isprobajte ga besplatno
150

Pretpremijera novog modela Dacia Duster u Sarajevu ispred Aria Malla

Guma M i Aria Mall
Guma M i Aria Mall
GUMA M s ponosom najavljuje ekskluzivnu pretpremijeru potpuno novog modela Dacia Duster na manifestaciji MoveEco, koja će se održati od 28. augusta do 1. septembra 2024. na trgu ispred Aria Mall centra u Sarajevu.

Posjetitelji će imati priliku prvi put u Bosni i Hercegovini vidjeti novu generaciju SUV-a, Dacia Duster poznatog po svojoj izdržljivosti, izvrsnim terenskim sposobnostima, od sada i s atraktivnim dizajnom uz garanciju od šest godina ili 200.000 kilometara.

Za besplatnu probnu vožnju novog modela Dacia Duster prijavite se online ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 88 88 0.

Pored nove generacije modela Dacia Duster, GUMA M će predstaviti i prethodnu generaciju ovog modela s plinskom instalacijom (Dacia Duster 100 ECO-G Expression) i dostupna po nevjerojatnoj cijeni od samo 36.500 KM do registracije.

Iskoristite ovu atraktivnu ponudu i odvezite potpuno opremljeni Dacia Duster LPG po izuzetno povoljnoj cijeni, sa pet godina garancije, uz mogućnost zamjene staro za novo. Požurite, količina je ograničena.

Renault vozila na MoveEco 2024

GUMA M također predstavlja najnovije modele Renault vozila na ovoj izložbi, a to su:

  • Renault Clio: Redizajniran i prepoznatljiv, Clio nudi savršen spoj elegancije i tehnologije u kompaktnom automobilu, idealnom za urbanu vožnju. Clio je dostupan i s tvorničkom plinskom instalacijom koja omogućuje iznimno ekonomičnu vožnju s dosegom od preko 1.200 km.

  • Renault Conquest: Spoj sportske linije i prostranosti SUV-a, Conquest donosi uzbudljivo iskustvo vožnje uz napredne sigurnosne tehnologije. Izaberite neko od lagerskih vozila s benzinskim ili hibridnim pogonskim sklopom i s popustom do čak 10.500 KM

  • Renault Austral: S inovativnim dizajnom i najnovijom generacijom tehnologije hibridnog pogona, Austral je vozilo budućnosti koje postavlja nove standarde u svojoj klasi.

Posjetiteljima će biti predstavljena verzija s benzinskim motorom od 160 KS, automatskim mjenjačem i bogatom serijskom opremom i multimedijskim sistemom s Google tehnologijom.

Renault laka komercijalna vozila

Posjetitelji će također imati priliku upoznati široku ponudu Renault lakih komercijalnih vozila, koja su već dugi niz godina prvi izbor poslovnih korisnika u Bosni i Hercegovini, a oni su:

  • Renault Express Furgon: Praktično i kompaktno dostavno vozilo, idealno za gradske dostave, sada po fantastičnoj cijeni od samo 36.581 KM + PDV. Ovaj model se ističe prostranim teretnim prostorom i štedljivim dizelskim motorom.

  • Renault Trafic Furgon: Fleksibilno vozilo s mogućnošću prilagodbe za različite vrste poslovanja, nudi veliki kapacitet teretnog prostora i visoku udobnost za vozače.

  • Renault Master Furgon: Vodeće vozilo u svojoj klasi koje nudi izvanrednu pouzdanost i prostranost. Trenutno je u GUMA M ovaj model u akcijskoj ponudi po cijeni od 51.890 KM + PDV za verziju Master L3H2P3 135 PRO+.

Ne propustite priliku da posjetite GUMA M izložbeni prostor ispred ARIA Mall centra u Sarajevu do nedjelje, upoznate nove atraktivne automobile i laka komercijalna vozila, te iskoristite posebne ponude i mogućnost kupovine po principu staro za novo uz brzu isporuku. Njihovi prodajni savjetnici će vam biti na usluzi za sva pitanja i savjete.

"Vidimo se na MoveEco 2024 na platou ispred ARIA Mall centra u Sarajevu do nedjelje, 1. septembra", poručuje GUMA M.