Agresivniji i snažniji
21

U Mansoryju smatraju da Range Rover Sport SV treba ovako izgledati

D. B.
Range Rover Sport SV je najviše sportska i najsnažnija verzija britanskog SUV-a, no oni kojima to ipak nije dovoljno, mogu se obratiti stručnjacima u Mansoryju te dobiti paket poboljšanja zahvaljujući kojem će privlačiti više pažnje.

Eksterijer je ukrašen karbonskim detaljima, što je Mansoryjev "zaštitni znak" Naprijed se nalaze ukrasi za usisnike na braniku, agresivni spliter i ukrasni otvori na haubi, koji se slažu s bočnim "škrgama" i kućištima retrovizora.

Dublji pragovi i stražnji difuzor dodatno doprinose agresivnom izgledu modela Range Rover Sport, a Mansory također nudi i proširenja stražnjeg krila, što se može kombinovati s drugim spojlerom ispod stražnjeg stakla te više sportskim ukrasima stražnjih otvora.

Karbonski detalji zaista prave razliku u dizajnu, no najznačajniji novitet su nove FD-15 kovane felge dostupne u veličinom od 23 i 24 inča. Tuner je iskoristio isti dizajn kao i za druge modele među kojima su Cadillac, Bentley, BMW, Lamborghini, Mercedes-Benz i Rolls-Royce.

Poboljšanja u unutrašnjosti variraju ovisno o željama klijenta. Opcije uključuju nove kožne presvlake, osvijetljene pragove, patosnice i pokrivač prtljažnika od velura ili kože, zvjezdano "nebo", sportske papučice i Mansoryjeve oznake.

Range Rover Sport SV pokreće BMW-ov 4,4-litarski V8 twin turbo motor s blagom hibridnom tehnologijom, koji razvija 635 KS i 750 Nm obrtnog momenta. Iako to zvuči dovoljno, Mansory je spreman povećati tu snagu. Također pripremio je i novi te "glasniji" sportski izduvni sistem s četiri trapezoidna završetka izduvnih cijevi.

Cijene su dostupne na upit.