"Budućnost je električna"
0

Upoznajte flotu električnih vozila 30. Sarajevo Film Festivala: Cupra Born

Cupra Born
Cupra Born
U svijetu gdje se strast, performanse i inovacija spajaju u jedno, Cupra Born dominira kao električni automobil koji redefiniše pravila igre.

Za one koji traže više od vožnje, za one koji traže iskustvo, Cupra Born je stvoren da probudi strast za volanom, dok istovremeno šalje jasnu poruku – budućnost je električna, ali ne odustajemo od adrenalina i autentičnog dizajna.

Performanse koje izazivaju

Cupra Born je sve što očekujete od jednog Cupra vozila – hrabar, beskompromisan i snažan. Sa svojim potpuno električnim pogonom, Born nije samo ekološki odgovoran, već i nevjerovatno dinamičan. Njegov motor pruža instantno ubrzanje 0-100 km/h za 6,6 sekundi koje oduzima dah, a svaki zavoj postaje prilika za doživljaj neviđene preciznosti i kontrole. Ovo je automobil za one koji ne pristaju na kompromise, za one koji žele vrhunsku tehnologiju i sirovu snagu u jednom sofisticiranom paketu. Uz domet od 548 km, za Cupra Born nijedna prepreka nije nemoguća.

Cupra Born
Cupra Born

Dizajn koji provocira

Cupra Born nije samo automobil - on je stav. Sa svojim agresivnim linijama, aerodinamičnim oblicima i karakterističnim LED svjetlosnim potpisom, Born privlači poglede gdje god da se nađe. Unutrašnjost je kombinacija vrhunskih materijala i najmodernije tehnologije, dizajnirana da pruži osjećaj potpune kontrole i udobnosti. Svaki detalj u Cupra Bornu odražava filozofiju brenda – strast, preciznost i inovaciju.

Održivost koja pokreće

Cupra Born je više od performansi i dizajna – on je dokaz da ekološka odgovornost može ići ruku pod ruku s nevjerovatnim iskustvom vožnje. Električni pogon Born-a pruža vozačima moć, ali bez ugrožavanja planete. Sa svakim pređenim kilometrom, Cupra Born pomaže u smanjenju emisije štetnih gasova, dok istovremeno pruža neponovljiv osjećaj vožnje koji samo Cupra može ponuditi.

Cupra Born
Cupra Born

Cupra i Sarajevo Film Festival: Savez strasti i inovacije

Na 30. Sarajevo Film Festivalu, Cupra Born će dominirati ulicama grada, kao dio ekskluzivne električne flote vozila kompanije Porsche BH, partnera ovog prestižnog događaja. Od 16. do 23. augusta, posjetioci će imati priliku svjedočiti spoju vrhunske umjetnosti i automobilske inovacije, dok Cupra Born sa svojim karakterističnim izgledom i performansama doprinosi očuvanju okoliša i promoviše održivu mobilnost.

Cupra Born nije samo vozilo na Sarajevo Film Festivalu – on je izjava. Izjava da se strast, performanse i održivost mogu i moraju spojiti u jedno. Cupra ne slijedi trendove, ona ih postavlja, a Born je automobil koji to savršeno demonstrira.