Prevozi goste festivala
38

Upoznajte flotu električnih vozila 30. Sarajevo Film Festivala: Škoda Enyaq

Škoda Enyaq
Škoda Enyaq
Sarajevo Film Festival u svom jubilarnom 30. izdanju stavlja poseban naglasak na održivost i ekološku odgovornost, a flota električnih vozila koja će prevoziti goste festivala savršeno odražava ovu viziju.

Jedno od ključnih vozila u ovoj floti je Škoda Enyaq, električni SUV koji je na našem tržištu od kraja prošle godine te je već stekao reputaciju jednog od najboljih u svojoj klasi.

Škoda Enyaq nije samo još jedan električni automobil; to je veliki porodični SUV koji kombinuje snažan motor, pogon na sve točkove, udoban ovjes i impresivne performanse. Sve ove karakteristike čine ga idealnim vozilom za porodice koje žele spoj luksuza, funkcionalnosti i ekološke svijesti. Ovaj model je rezultat decenija Škodine ekspertize, a Enyaq iV predstavlja značajan korak naprijed u svijetu električnih automobila, nudeći inovativan dizajn i praktičnost bez kompromisa, posebno u pogledu dometa.

Škoda Enyaq
Škoda Enyaq

Kabina Enyaqa je pravi primjer modernog luksuza, sa prostranim sjedištima i visokokvalitetnim materijalima koji stvaraju ugodnu porodičnu atmosferu. S velikim prtljažnikom od 585 litara i dodatnim prostorom kada se preklope zadnja sjedišta, Enyaq nudi sve što je potrebno za duža putovanja.

Ono što posebno izdvaja Enyaq je njegova tiha i ugodna vožnja. Zahvaljujući električnom pogonu i izvrsnoj zvučnoj izolaciji, vožnja ovim automobilom pruža mir i opuštenost, bez obzira na to vozite li se u gradu ili na otvorenoj cesti. Enyaq se također ističe adaptivnim ovjesom, koji omogućava vozačima da biraju između udobne ili dinamične vožnje, ovisno o situaciji.

Škoda Enyaq iV predstavlja značajan iskorak u svijet električnih vozila, nudeći udobnost, stil i praktičnost koji su ključni za današnje zahtjevne kupce. Enyaq se pokazao kao više nego sposoban SUV koji ispunjava očekivanja. Bez sumnje, Enyaq je vozilo koje će svaka porodica rado vidjeti u svojoj garaži, a njegova uloga u floti 30. Sarajevo Film Festivala samo dodatno potvrđuje njegov značaj u svijetu električnih automobila.