Treća poslovnica u BiH
29

Agencija PR Sigurnost svečano otvorila prvu poslovnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine

U petak, 11. oktobra 2024. godine, agencija PR Sigurnost svečano je otvorila svoju treću poslovnicu, a prvu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Svečanost je upriličena u hotelu Bosmal Arjaan by Rotana, u kojem se nalazi i sjedište kompanije. Ovaj događaj, koji je započeo u 19 sati, okupio je brojne prijatelje agencije, poslovne partnere, kao i ugledne ličnosti iz oblasti sigurnosti, biznisa i drugih društvenih sfera.

Prisutni gosti su imali priliku da se upoznaju s radom agencije, njenim širokim spektrom usluga, uspješnim projektima i razvojem od samog osnivanja u Bugojnu prije pet godina, pa sve do najnovijeg proširenja u Sarajevu. Tokom prezentacije, istaknuto je kako je PR Sigurnost, iako potekla iz male sredine, ostvarila značajne uspjehe na tržištu Bosne i Hercegovine, te se danas prepoznaje po naprednim sistemima zaštite i sveobuhvatnoj fizičkoj zaštiti. Poseban naglasak stavljen je na visoko rangiranu edukaciju kadra, praćenje najnovijih sigurnosnih trendova i sposobnost prilagodbe svakom pojedinačnom zahtjevu klijenata. Direktor i osnivač agencije, gospodin Džemal Morina, obratio se prisutnima, govoreći o trenutnim idejama i planovima agencije, njenim ciljevima i impresijama povodom otvaranja sarajevske poslovnice. Morina je podsjetio da je PR Sigurnost prethodno otvorila poslovnice i u Zenici i Mostaru, čime je agencija dodatno učvrstila svoju poziciju na bh. tržištu, pružajući klijentima visokokvalitetne usluge sigurnosti.

Večer je protekla u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, a za muzički dio programa pobrinula se Kanita Polimac, poznatija kao DJ Kazumi. Svojim nastupom osigurala je odgovarajuću muzičku podlogu, doprinoseći ugodnom raspoloženju i druženju prisutnih gostiju.

Otvaranjem poslovnice u Sarajevu, PR Sigurnost još jednom potvrđuje svoju vodeću poziciju u sektoru sigurnosti, dok svojim inovativnim pristupom i kvalitetnim uslugama ostaje pouzdan partner na tržištu sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Agencija PR Sigurnost specijalizovana je za zaštitu ljudi i imovine, pružajući usluge video nadzora, protuprovalnih i vatrodojavnih sistema, protupožarne zaštite, kontrole pristupa, te zaštite svih vrsta objekata. Takođe, nudi fizičku zaštitu intervencijama i obezbjeđenje velikih okupljanja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se bliže upoznaju s našim uslugama sigurnosti i zaštite, što mogu učiniti pozivom na broj 1355 ili posjetom na web stranicu www.pr-sigurnost.ba.