Član HP Holdinga
98

AMI supermarket stigao u Zenicu: "Vaš najbolji prijatelj u kupovini"

AMI supermarket
AMI supermarket
Članica HP Holdinga, kompanija MON AMI d.o.o. otvorila je danas, 2. oktobra 2024. godine, svečano svoj prvi AMI supermarket u Zenici, na adresi Zmaja od Bosne bb kod kružnog toka u blizini novootvorene benzinske pumpe Hifa Petrol.

AMI donosi novo iskustvo kupovine u grad - moderno opremljen prodajni prostor od 650 kvadrata prodajnog prostora s bogatom ponudom proizvoda široke potrošnje, povoljnim cijenama i posebnim pogodnostima za sve kupce.

Posebne pogodnosti dobrodošlice za prve kupce

Povodom današnjeg otvorenja, AMI je pripremio niz iznenađenja za svoje posjetioce. Prvih 300 kupaca nagrađuju posebnim poklonima iznenađenja kao znak zahvalnosti za ukazano povjerenje. Svaka 50. kupovina na dan otvorenja je potpuno besplatna što je dodatni razlog da posjetite novi AMI supermarket i iskoristite sve pogodnosti koje su pripremili.

AMI supermarket
AMI supermarket

Zapošljavanje pomaganje zajednici

Otvaranjem supermarketa u Zenici, AMI je zaposlio 20 novih radnika iz lokalne zajednice, čime doprinosi zapošljavanju i stvara prijateljsko radno okruženje. Njihov tim ljubaznog i stručnog osoblja uvijek je spreman da vam pomogne i pruži najbolje iskustvo kupovine.

Uz posvećenost lokalnoj zajednici, AMI supermarket je donirao 2.000 KM Narodnoj kuhinji Zenica, podržavajući njen rad i pružajući pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njihov cilj je doprinos zajednici u kojoj poslujemo, kroz podršku humanitarnim inicijativama i društveno odgovorno poslovanje.

AMI supermarket
AMI supermarket

Raznovrsna ponuda i mjesečni akcijski katalozi

Na policama AMI supermarketa možete pronaći sve što vam je potrebno – od prehrambenih proizvoda, mliječnih i delikatesnih artikala, do proizvoda za kućanstvo i ličnu njegu. Posebnu pažnju posvećuju kvaliteti i svježini njihovih proizvoda, naročito voća i povrća, koje biraju od provjerenih dobavljača. Svakog mjeseca pripremaju akcijske kataloge s atraktivnim ponudama i sniženjima, kako bi uvijek mogli uživati u povoljnoj kupovini.

AMI – član HP Holdinga

Kao član HP Holdinga, koji upošljava preko 2.500 zaposlenika, a čiji je osnivač kompanija Hifa Petrol, AMI supermarket dijeli viziju visokokvalitetnih proizvoda, vrhunske usluge i društvene odgovornosti. Njihov cilj je da svaka posjeta bude ugodna i pristupačna, te da kupcima pruže iskustvo kupovine kojem će se rado vraćati.

AMI supermarket
AMI supermarket

Posjetite ih već danas

AMI supermarket poziva vas da ih posjetite u Zenici i iskoristite pogodnosti koje su pripremili za vas. Uvjerite se u njihov raznovrstan asortiman, povoljne cijene i ljubaznu uslugu. Danas imate priliku da budete jedan od sretnih kupaca čija će 50. kupovina biti potpuno besplatna ili među onima koji će biti nagrađeni poklonima iznenađenja.

U dugoročnom planu razvijanja AMI marketa je otvaranje novih objekata u gradovima širom Bosne i Hercegovine donoseći ugodnost kupovine, raznovrsnost asortimana i pomaganje lokalnim zajednicama kroz društvenu odgovornost i zapošljavanje.

Vaš AMI – najbolji prijatelj u kupovini.