Poslovnica u Fojnici
1

ASA Banka uspješno širi poslovnu mrežu uz fokus na kvalitet usluge

Asa banka u Fojnici
Asa banka u Fojnici
ASA Banka, najveća domaća banka danas je otvorila 64. poslovnicu u Fojnici. Otvaranje nove poslovnice predstavlja još jedan iskorak ka širenju poslovne mreže potvrđujući posvećenost pružanju visokokvalitetnih usluga klijentima koji na ovaj način imaju pristup najboljim bankarskim rješenjima, bez obzira na njihovu lokaciju.

U prisustvu brojnih gostiju i klijenata, Predsjednik Uprave ASA Banke Samir Mustafić i Načelnik Općine Sabahudin Klisura svečano su otvorili i ozvaničili početak rada ove moderno opremljene poslovnice.

"Trajno smo opredjeljeni pružanju vrhunske usluge i dodatne vrijednosti koje donosi najveća domaća banka. Rezultati koje ASA Banka postiže iz godine u godinu jasno pokazuju ispravnost poslovne strategije i upravljačkog modela, koji se zasnivaju na najvišim standardima bankarskog poslovanja, usvajanju digitalnih rješenja i praćenju potreba klijenata. Nakon Travnika, Busovače, Viteza, Bugojna i Kupresa u ovoj regiji , zadovoljstvo nam je otvoriti još jednu modernu poslovnicu i u Fojnici čime naše usluge želimo učiniti još dostupnijim kako bismo nastavili graditi povjerenje i pružati izvanrednu podršku našim klijentima. Uz vrhunsku uslugu usmjereni smo ka širenju mreže na cijeloj teritoriji BiH. Ovu priliku koristim da najavim otvaranje prve poslovnice ASA Banke u RS-u do kraja ove godine kao naredni korak u dostupnosti naših usluga svim građanima BiH", izjavio je Predsjednik Uprave ASA Banke, Samir Mustafić.

Asa banka u Fojnici
Asa banka u Fojnici

Otvaranje poslovnice ASA Banke u Fojnici, važno je i za lokalnu zajednicu jer od sada imaju snažnog partnera za kvalitetnu bankarsku uslugu. Uz sve to, uspješno poslovanje Banke donosi i nova zapošljavanja i podršku mladima.

"U ime Općine Fojnica, izražavam zahvalnost ASA Banci na ulaganju u našu zajednicu i podršci razvoju lokalne ekonomije. Vjerujem da će otvaranje ove poslovnice doprinijeti jačanju poslovne infrastrukture Fojnice i unaprijediti klimu za nova ulaganja", istakao je načelnik Općine Fojnica Sabahudin Klisura.

Asa banka u Fojnici
Asa banka u Fojnici

Nova poslovnica ASA Banke u Fojnici nalazi se na adresi Mehmeda Spahe br. 6. ASA Banka kao vodeća domaća banka i treća najveća na tržištu prati potrebe klijenata i ostaje snažan oslonac za razvoj privrede i podrške stanovništvu.