Ma che buona ponuda
68

Automobil Fiat 500 Hybrid i tri Vespe uručeni dobitnicima nagradne igre realizovane u Konzumu i Mercatoru

Nagradna igra Konzuma i Mercatora
Nagradna igra Konzuma i Mercatora
Najsretniji učesnici nagradne igre "Ma che buona ponuda" koja je realizovana u svim Konzum i Mercator prodajnim objektima su: Kristina Četa dobitnica automobila Fiat 500 Hybrid te Sabina Karabegović, Adnan Durmišević i Ferza Kikanović koji su dobitnici Vespe 50cc. Sretnim dobitnicima su nagrade uručene u Mercator centru Ložionička u Sarajevu.

"Kada su mi javili da sam osvojila automobil bila sam uzbuđena i presretna, kao i cijela moja porodica. Predivan je automobil, mnogo mi se sviđa. Inače kupujem u Konzumu i želim da se od srca zahvalim na ovoj predivnoj nagradi", izjavila je Kristina Četa, dobitnica automobila prilikom preuzimanja nagrade.

Nagradna igra je realizovana u saradnji sa Italijanskom trgovinskom agencijom (ITA) u periodu od 01.07. do 31.07.2024. sa ciljem dodatne promocije autentičnih italijanskih proizvoda. Za učešće u nagradnoj igri je bilo potrebno kupiti jedan od italijanskih proizvoda u Konzumu ili Mercatoru i poslati tražene podatne s računa putem SMS poruke.

"Zadovoljstvo mi je da smo kroz projekat 'Ma che buona ponuda' imali priliku našim kupcima skrenuti pažnju na bogat asortiman italijanskih proizvoda u našoj ponudi, a ujedno nagraditi kupce veoma vrijednim nagradama automobilom Fiat 500 Hybrid i Vespama 50cc koji su prepoznatljivi italijanski simboli. Sretan sam jer smo u prilici našim kupcima osigurati dodatne benefite kupovine te njihovu kupovinu učiniti sadržajnijom uz brojne projekte koje realizujemo. Sretnim dobitnicima želimo mnogo zanimljivih destinacija i pređenih kilometara koje će im donijeti osvojene nagrade, a za sve kupce koji ovaj put nisu imali dovoljno sreće pripremamo nove projekte uz još veći fond vrijednih nagrada", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. Sarajevo.

Više informacija o aktuelnim projektima potražite na www.konzum.co.ba i www.mercator.ba.