Pametna investicija
17

BBI Banka "Štedi jer najbolje tek slijedi": Akcijska ponuda štednje do 2,70%

BBI Banka
BBI Banka
BBI Banka ponosno predstavlja akcijsku ponudu štednje uz novu kampanju "Štedi jer najbolje tek slijedi", sa pozivom za prepoznavanje štednje kao ključne investicije za sigurniju i stabilniju budućnost.

Uz akcijsku stopu fiksnih prinosa do 2,70%*, koja traje sve do 31. decembra 2024. godine, BBI Banka nudi svim postojećim i novim klijentima da maksimiziraju svoje uštede, uz posebne pogodnosti oročenja u iznosu, valuti i u roku koji im odgovara, te istovremeno osiguranju buduće finansijske stabilnost.

Najbolje tek slijedi uz štednju u BBI Banci

Štednja nije samo način čuvanja novca nego i putovanje prema ostvarenju snova – bilo da se radi o kupovini nekretnine, obrazovanju ili ostvarenju drugih važnih životnih ciljeva. Omogućava da se pripremite za nepredviđene situacije, ostvarite svoje ambicije i osigurate bezbrižnu budućnost za sebe i svoje najmilije.

Ugovaranjem štednje, ostvarujete dugoročnu investiciju, uz ulaganje sredstava u korisne investicije koje će proizvoditi nove vrijednosti, a od kojih ćemo svi kao društvo zajedno imati koristi.

Za više informacija posjetite stranicu bbi.ba ili najbližu BBI poslovnicu, širom BiH.

*Efektivna stopa prinosa jednaka je nominalnoj profitnoj stopi.