Pametna investicija
121

Blue Residence: Kvalitet, luksuz i komfor na najboljoj lokaciji u Sarajevu

Blue Residence
Blue Residence
U sarajevskom naselju Grbavica već se nazire ljepota i kvalitet Blue Residence objekta koji će vrlo brzo zasijati punim sjajem. Sa nestrpljenjem se očekuje završetak finalnih radova i prva useljenja u nove domove.

Zašto je kupovina stana u Blue Residence najbolja i najpametnija investicija koju možete napraviti?

Grbavica je sigurno jedna od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu, a novogradnja uz glavnu saobraćajnicu, uz trojebusku stanicu i najljepše šetalište u gradu je rijetka prilika za one koje traže posebne investicije.

Ovaj objekat se ističe kvalitetom gradnje i detaljima kojim su se posvetili od samog početka. Plafoni svakog sprata 3m visine , prozori i vrata visine 2.5m su sigurno detalji koje ćete rijetko naći na tržištu.

Dizajn enterijera potpisuje studio Arterior
Dizajn enterijera potpisuje studio Arterior

Birali su najbolje podizvođače, konkurentne kako na domaćem tako i na EU tržištu, kako bi ovaj objekat zaista opravdao epitete kvalitetne, efikasne i pametne gradnje.

Ugrađena bravarija na Blue Residence objektu su profili čiji je proizvođač WICONA-Njemačka i sigurno je jedna od najkvalitetnijih bravarija na svjetskom tržištu. Obezbijeđen agregat je detalj vrijedan spomena, jer i kada cijeli grad ostane bez struje stanari Blue Residence su bez brige.

Termo fasada visoke je kvalitete, a radi se sa Sto proizvodima za odličnu izolaciju i zaštitu od svih vanjskih faktora. Duž cijele fasade postavlja se izolacija kamene vuna debljine 10 cm. Osim što će donijeti velike uštede energije, kvalitetna fasada će trajno povećati vrijednost nekretnine i povoljno utjecati na kvalitetu življenja.

Blue Residence
Blue Residence

U ponudi je ostalo još nekoliko stambenih jedinica:

  • 37m² na drugom spratu zgrade, orijentacija: Zapad

  • 52m² na trećem spratu, orijentacija: Istok

  • 66m² na četvrtom spratu: orijentacija: Istok

  • 72.5m² na trećem spratu, orijentacija: Istok

  • 75.5m² na trećem spratu, orijentacija: Jugozapad

  • 95m² na trećem spratu, orijentacija: Sjeverozapad

Blue Residence se može pohvaliti unikatnom jedinicom, prilika kakvu rijetko možete pronaći u Sarajevu. Radi se o penthouse jedinici na sedmom spratu objekta. Savršen izbor za kompanije koje traže moderan, kvalitetan i veliki prostor sa terasom i sa savršenim pogledom na grad.

Penthouse
Penthouse

Poslovni prostori na ovoj lokaciji su premium investicija, što dokazuje i činjenica da su preostala samo dva poslovna prostora u prizemlju zgrade u ponudi.

Ukoliko tražite investiciju za kvalitetan objekat na premium lokaciji, onda je Blue Residence odličan izbor.

Za više informacija i obilazak slobodnih jedinica pozovite na broj telefona 061555888.