Prodaja pred useljenje
34

Blue Residence: Penthouse sa pogledom na Sarajevo jedinstvena je prilika na tržištu nekretnina

Blue Residence
Blue Residence
Ponuda nekretnina u Sarajevu je sve manja, posebno kada govorimo o kvalitetnoj novogradnji koja će opravdati cijene na tržištu. Blue Residence polako privodi radove kraju te već krasi sarajevsku Grbavicu. Svojom ljepotom, ali i kvalitetom opravdao je povjerenje kupaca.

Iz Blue Residencea istakli su kako su ponosni na činjenicu da se gradnja odvijala neometano i po planu, te da se radovi završavaju do kraja ove godine.

Blue Residence se može pohvaliti najboljom lokacijom u Sarajevu. Blizina škola, supermarketa, obdaništa, najljepšeg Vilsonovog šetališta, trolejbuske stanice i još mnogo značajnih institucija je jedan od razloga velike zainteresovanosti za ovaj objekat. Na samo nekoliko minuta vožnje do centra grada, opet ste dovoljno daleko od gradske buke i gužve.

Kako se radovi približavaju kraju, Blue Residence objavljuje finalnu prodaju preostalih jedinica u ovom objektu. U ponudi posebno izdvajaju jedinice koje je prava rijetkost pronaći u Sarajevu, i koje su pravi biser u svijetu nekretnina na našem tržištu.

Dizajn interijera: Ivon Jerković
Dizajn interijera: Ivon Jerković

Ukoliko tražite luksuzan, moderan i višenamjenski prostor sa pogledom na Sarajevo, na sedmom spratu se nalazi penthouse, prilika kakvu rijetko možete pronaći u Sarajevu. Savršen izbor za kompanije koje traže kvalitetan i veliki prostor koji mogu preurediti po svojim potrebama. Penthouse se može pohvaliti sa terasom preko 200m2. Ova jedinica može biti i životna investicija onih koji vole luksuz, komfor i slobodu. Dizajn interijera penthousa potpisuje mladi bh arhitekta Ivon Jerković.

Dizajn interijera: Ivon Jerković
Dizajn interijera: Ivon Jerković
Dizajn interijera: Ivon Jerković
Dizajn interijera: Ivon Jerković

Poslovni prostor uz glavnu saobraćajnicu je rijetka prilika, a u Blue Residence su preostale još dvije jedinice koje kao investitor ne želite propustiti. Poslovni prostor kvadrature 65,72m2 sa pripadajućom baštom od 53m2 odmah uz glavnu saobraćajnicu Bulevar Ivice Osima (Zvornička). Savršen za slastičarnu, kafić ili prodajni objekat čiji će izlog biti dovoljna reklama zahvaljujući savršenoj poziciji ovog prostora.

Visina plafona poslovnog prostora je 3,5 metara, što daje notu luksuza, komfora, ali i prostora za preuređenje po želji. Za one koje traže veći poslovni prostor u ponudi izdvajaju jedinicu ukupne kvadrature 177.2m2 na jugozapadnoj strani objekta.

Blue Residence
Blue Residence

U toku je prodaja preostalih stambenih jedinica po akcijskim cijenama koje vrijede do kraja oktobra. Ukoliko ste u potražnji za malim, funkcionalnim kvadraturama u ponudi imaju 36m2 i 52m2, dok od većih kvadratura izdvajaju 67m2 i 74m2. Katalog sa svim dostupnim jedinicama možete preuzeti ovdje.

Posebna ponuda prekrasnog stana od 95m2 na trećem spratu Blue Residence. Ovaj stan ima izlaz na tri strane: sjever, zapad i jug, što znači mnogo svjetlosti u svim sobama tokom cijelog dana. Sadrži veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, prostrano kupatilo, WC. U saradnji sa studiom Arterior kreirali su prijedlog dizajna koji vas može inspirisati za uređenje interijera i da kreirate svoj dom iz snova uz njihovu pomoć.

Dizajn interijera: studio Arterior
Dizajn interijera: studio Arterior

Ukoliko tražite investiciju u kvalitetan objekat na premium lokaciji, onda je Blue Residence odličan izbor.

Za više informacija i obilazak slobodnih jedinica pozovite ih na broj telefona 061 555 888.