Atraktivna lokacija
60

Blue Residence pripremio posebne ponude za sve kupce u februaru

Atraktivna lokacija je samo benefit koji Blue Residence posjeduje od samog početka.

Tim koji stoji iza ovog projekta je posvećeno radio na svakom detalju objekta kako bi vam pružili jedinstven kvalitet života. U Novembru 2021. počela je gradnja impresivnog stambeno-poslovnog objekta smještenog do stadiona Grbavica - Blue Residence je projekat koji će vanjskim elementima odisati kvalitetom i biti istinski primjer umjetnosti i ljepote gradnje.

Blue Residence tim je 4 godine aktivno i posvećeno radio na kreiranju projekta koji će klijentima vratiti povjerenje u novogradnju, stvaranju objekta koji će svojim izgledom odisati elegancijom, luksuzom i kvalitetom. Svaki detalj u zgradi, počevši od ulaznog hola će opravdati naziv rezidencije. Prostrane i prozračne jedinice kvadrature od 35m² do 115m² na svakom spratu krase prozori aluminijskih okvira 2.5m visine. Detalji poput vrata 2.5m i plafona 3m visine daju poseban osjećaj slobode, kreativnosti i prostranosti.

Zgrada će biti spratnosti od 7 spratova, prizemlje i I sprat su planirani poslovni prostori, na ostalih 5 spratova će biti smještena 43 poslovno-stambene jedinice. Projekat Blue Residence je usmjeren ka stvaranju intimne i sigurne atmosfere za život. Dva sprata podzemnih garaža su završena, a do kraja februara kreće izgradnja spratova. Rok za izgradnju je oktobar 2023. godine.

Ekskluzivni partner projekta je Porcelanosa, kompanija koja nosi pečat engleske kraljevske porodice. Gigant u svijetu keramike koji je opremao Winsdor dvorac ove godine oprema Blue Residence pločicama koje će svim jedinicama dati eleganciju, posebnost I novu definiciju luksuza. Ovaj vid partnerstva je novitet na tržištu nekretnina u Bosni I Hercegovini I Blue Residence ponosno ističe ovaj uspjeh.

Do kraja februara super promotivna cijena kvadrata je 4.100 KM + PDV. Za sve informacije o preostalim raspoloživim kvadraturama kontaktirajte Blue Residence tim prodaje:

  • Belma +387 61 555 888

  • Muamer +387 61 555 444

Ili pišite na mail adrese [email protected] i [email protected].

Više detalja o projektu potražite na www.blueresidence.ba.

Investiramo pametno, stvaramo novi koncept življenja i gradimo jaču zajednicu.