Iskoristite potencijal
0

BusinessAcademy: Prijavite se na besplatan seminar "Najpoželjnije pozicije u biznisu za 2025. godinu"

BusinessAcademy
BusinessAcademy
U svijetu koji se brzo mijenja, poslovne prilike se dešavaju brzinom svjetlosti. Tehnološke inovacije i nove radne metode stvaraju potražnju za talentima koji mogu da se prilagode i unaprijede rast kompanija.

U 2025. godini, određene pozicije će se izdvojiti kao apsolutni hitovi i biće privlačne ne samo iskusnim profesionalcima već i mladim talentima.

Da li ste tek zakoračili u poslovni svijet? Možda želite da promijenite karijerni put ili težite ka napretku? Sada je pravi trenutak da saznate koje vještine će biti ključne za vaš karijerni razvoj. Pridružite se BusinessAcademy na besplatnom seminaru i otkrijte koje kompetencije će vas pozicionirati kao poželjnog kandidata na najtraženijim pozicijama.

BusinessAcademy
BusinessAcademy

Ne propustite priliku da na besplatnom seminaru "Najpoželjnije pozicije u biznisu za 2025. godinu" saznate koje su to vještine koje će zavladati poslovnim svijetom u narednoj godini i kako da ih najbolje iskoristite za nove pozicije. Četiri ugledna stručnjaka iz oblasti marketinga, ljudskih resursa, preduzetništva i projektnog menadžmenta pružit će vam savjete kako da se istaknete i prilagodite zahtjevima tržišta.

Seminar će se održati u subotu, 19. oktobra, od 9 sati u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, a bit će omogućen i online prijenos događaja putem live streama.

Prijavite se da osigurate svoje mjesto i budite spremni za transformaciju koja će promijeniti vaše poslovanje i način na koji vas drugi vide.

"Ne opstaje najjača, niti najinteligentnija vrsta, već ona koja se najbolje prilagođava promjenama", izjavio je Charles Darwin.

Budite proaktivni! Kompanije su u svakodnevnoj potrazi za inovatorima, kreatorima i liderima – ljudima koji donose znanje i novine u poslovne modele. Uložite vrijeme u usavršavanje i istražite načine koji će vam pomoći da postanete stručnjak u oblasti koja vas zanima.

Tako ćete obezbijediti sebi mjesto među najpoželjnijim kandidatima na tržištu rada u 2025. godini. Ne zaboravite, vaša posvećenost danas oblikuje vašu karijeru sutra.

Pridružite se BusinessAcademy na besplatnom seminaru i saznajte kako da investirate u svoju budućnost.