PROMO
58

CTECH d.o.o: Besplatna obuka web dizajna i servisera računara za nezaposlene u KS

CTECH d.o.o. organizira besplatne kurseve web dizajna i servisera računara za nezaposlene osobe prijavljene na evidenciju nezaposlenih osoba u Kantonu Sarajevo prije 28.02.2020.

Zakoračite prema dobro plaćenoj IT karijeri i novim izazovima uz CTECH d.o.o. i naučite kako da uz pomoć znanja napredujete u svijetu koji se konstantno mijenja.

CTECH d.o.o. organizuje besplatnu obuku za web dizajnere

Namjera ove obuke je da korisnike uvede u svijet izrade web stranica i upozna ih s načinom na koji web funkcioniše, nauči kako izraditi i obraditi slike, upozna ih s wordpress okruženjem, nauči da koristie alate za izradu stranica i upozna s tehnikama optimizacije web stranica.

U vrijeme pandemije pokazalo se da mnoge firme mogu svoje poslovanje usmjeriti na online prodaju što ukazuje na sve veću potrebu za web stranicama i webshop-ovima. Naučite praviti web stranice i objezbjedite sebi budućnost.

Prijava je moguća putem linka www.shop.ctech.ba/bs/prijava, popunjavanjem obrasca online.

"Broj mjesta je ograničen. Prijavite se što prije", pozivaju iz CTECH-a.

WordPress je jedna od najpopularnijih platformi za izradu web sajtova. Jednostavna je za korištenje i odgovara različitim potrebama korisnika. Osnovne prednosti WordPress sajtova jesu u tome što se brzo postavljaju na mrežu, lako uređuju i ažuriraju, a pretraživači ih prepoznaju i visoko pozicioniraju u rezultatima pretrage.

Na časovima, kroz vježbe i radionice, obrađuju se realni projekti i primjeri sa kojima će se polaznici sretati u kasnijem radu. Po završetku kursa polaznici se mogu zaposliti kao web administatori i raditi za domaće i inostrane klijente. Ovo zanimanje trenutno važi za jedno od najtraženijih na svjetskom tržištu rada", poručili su iz CTECH-a.

Broj polazika je ograničen, a možete se prijaviti putem linka www.shop.ctech.ba/bs/prijava popunjavanjem obrasca online.

CTECH d.o.o. organizuju besplatnu obuku za servisere računara i laptopa

Ova obuka je koncipirana tako da je mogu savladati polaznici koji već nešto znaju o hardwareu, ali i oni koji nemaju predznanje, a žele da rade taj posao. Obuka obuhvata i praktičan i teoretski dio tako da će polaznici saznati kako radi računar i šta radi svaki njegov dio, kako postaviti dijagnozu i otkloniti kvar, ali i kako instalirati ili reinstalirati operativni sistem Windows, kako se odbraniti od crva i virusa, kako umrežiti računare, kako otvoriti laptop, kako ocistiti laptop, kako zamjeniti komponente računara i laptopa, kao i još mnogo toga.

Broj mjesta je organičen, a prijave su moguće putem linka www.shop.ctech.ba/bs/prijava popunjavanjem obrasca online. Obuka je besplatna.

Sva preduzeća koja žele da prate svjetski trend imaju čitav niz IT uređaja i ukoliko se na njima pojavi bilo kakav kvar može doći do ozbiljnih posljedica kada je u pitanju samo poslovanje preduzeća. Upravo iz ovog razloga su stručnjaci ove profesije veoma traženi i potrebno je da dobrom obukom savladaju sve moguće poteškoće i prepreke na koje mogu naići.

Postani serviser računara i prijavi se na linku www.shop.ctech.ba/bs/prijava popunjavanjem obrasca online.

U okviru obuke vodi se računa i o pružanju informacija o osnovnim alatima koje svaki serviser treba da koristi i o načinu na koji se njime rukuje, kao i o načinima prevazilaženja problema koji nastaju pri fizičkim oštećenjima računara. Nakon ove obuke polaznici će biti spremni raditi kao serviseri u nekoj od IT kompanija u BIH ili u kompanijama u kojima je potreban IT tehničar.

Prijaviti se možete putem linka www.shop.ctech.ba/bs/prijava popunjavanjem obrasca online. Obuka je besplatna.

Za obuke je potrebno osnovno predznanje rada na računaru. Obuka se održava u manjim grupama 5 do 7 osoba.

U CTECH d.o.o. možete kupiti računare, laptope, televizore, playstation konzole, telefone, printere i opremu za iste najpoznatijih svjetskih brendova kao što su HP, Dell, Samsung, Acer, Tesla, Sony, Trust, Logitech, AMD, Intel.

CTECH d.o.o. je i servis Sony PlayStation konzola, telefona, laptopa, računara, printera, mrežne opreme.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete kontaktirati CTECH d.o.o. putem maila [email protected] ili putem telefona 033 845 915.