Logističke usluge
46

DB Schenker u Bosni i Hercegovini: Stavljamo kupce u brzu traku

DB Schenker
DB Schenker
DB Schenker je jedan od vodećih svjetskih pružatelja logističkih usluga koji nudi sve vrste transporta i logističkih usluga.

U eri definiranoj brzom globalizacijom i složenim zahtjevima lanca snabdijevanja, DB Schenker se ističe kao inovativni lider i pionir održivosti u logističkoj industriji, pružajući najsavremenija rješenja koja održavaju poslovanje uspješnim

Globalni doseg, lokalna ekspertiza | Jedna od ključnih prednosti DB Schenker kompanije je sposobnost neprimjetne integracije globalnog dosega sa lokalnom ekspertizom. Njihova ogromna mreža kancelarija i skladišta širom svijeta osigurava da može zadovoljiti jedinstvene potrebe lokalnog tržišta, dok svojim klijentima pružaju globalnu perspektivu, što svakodnevno dokazuje tim stručnjaka DB Schenker u Bosni i Hercegovini.

DB Schenker je ovdje već godinama pouzdan partner, nudeći sveobuhvatan raspon logističkih usluga koje se bave različitim industrijama. Danas suprisutni na tri lokacije i sa timom od 67 zaposlenih odgovaraju na vaše potrebe. Razvili su snažno lokalno prisustvo i dugoročna partnerstva, etablirajući se kao pružatelj logističkih usluga poznat po pouzdanosti i efikasnosti.

Stavljanje kupaca na prvo mjesto | U današnjem svijetu koji se brzo razvija, gdje se kompanije oslanjaju na efikasnu i pouzdanu logistiku, DB Schenker Bosna i Hercegovina prednjači sa pristupom usmjerenim na korisnika koji postavlja nove standarde u industriji. Dubokom posvećenošću klijentima i uvođenjem digitalnih rješenja kao što je "connect", oni preoblikuju logistički krajolik u ovoj dinamičnoj regiji. Tvrde da su mnogo više od samo pružatelja logističkih usluga - oni su strateški partner.

Posvećeni isporuci vrijednosti, nudeći inovativna rješenja i stavljajući svoje klijente u srce svega što radimo. Njihov posvećeni tim stručnjaka u BiH razumije jedinstvene potrebe klijenata i specifičnosti tržišta. Bilo da pomažu kompanijama da se snalaze u složenim lancima snabdijevanja ili isporučuju pošiljke tačno na vrijeme, izgradili su reputaciju za pouzdanost i povjerenje. Na svoje kupce gledamo kao na partnere, a njihov uspjeh je i uspjeh DB Schenkera.

Kopneni prijevoz koji uvijek ide korak dalje | Kao dio najveće evropske mreže, kupci u BiH mogu imati koristi od rješenja bez problema za pošiljke bilo koje veličine. Njihov sistemski proizvodi DB SCHENKERsystem nudi uslugu od vrata do vrata za teret sa najbržim rokovima isporuke i dnevnim polascima. Za pošiljke, gdje je vrijeme ključno, mogu ponuditi svoj DB SCHENKERsystem premium. Za veće pošiljke preporučuju rješenja za dotovare ili pune utovare s još većom fleksibilnošću i potpunim individualnim pristupom potrebama klijenata.

Uz njihovu platformu Connect, kupci sada upravljaju svojim logističkim procesima još efikasnije i bezbrižnije. DB SCHENKER | connect uključuje sve usluge u jedan portal, dajući maksimalnu podršku u svakoj fazi lanca nabavke. Brže nego ikada prije, sada imate besprijekoran pristup svim svojim uslugama. A ako to nije dovoljno, možete lako tražiti ponude i rezervisati dodatne pošiljke unutar jedne platforme.

Ključne karakteristike DB SCHENKER | connect

  • Sve-u-jednom platforma: Želite potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem. Uživajte u prednostima svih vaših transportnih i logističkih usluga na jednoj platformi.

  • Interfejs koji se lako koristi: Dobijte više uz manje klikova. Nastavljaju da pojednostavljujemo svoj proces rezervacije i to znači da se možete koncentrirati na svoje klijente.

  • Usluga 24/7: Bilo kada, bilo gdje, bilo koji uređaj. Imajte pristup onome što vam je potrebno tačno kada i gdje vam je potrebno.

  • Personalizovana kontrolna tabla: Vi znate najbolje da uredite svoj radni prostor. DB Schenker poboljšana kontrolna tabla omogućava vam da organizirate svoje widgete i brze veze kako bi odgovarali vašim individualnim zahtjevima.

  • Sve vaše pošiljke na prvi pogled: Budite u toku sa svojim pošiljkama uz napredni widget MyShipments. Vaše nove rezervacije će se automatski pojaviti i obavještavati vas o svakom koraku procesa dostave.

  • Brz pristup svim vašim uslugama: Uštedite klikove. Započnite odmah s eService widgetima na kontrolnoj tabli. Rezervirajte, upravljajte i pratite svoje pošiljke brže nego ikada prije.

Uz Connect, DB Schenker čini važan korak ka logistici bez napora. Pridružite im se na ovom uzbudljivom putovanju. Registrirajte se na Book and track your shipments | DB Schenker ili im se obratite se na: [email protected].