Bogat asortiman
33

DOMOD otvorio preuređenu poslovnicu u Zenici, narednih dana kupce očekuju popusti

Preuređena DOMOD poslovnica u Zenici
Preuređena DOMOD poslovnica u Zenici
Nezaobilazno mjesto za kupovinu bijele i IT tehnike, televizora, mobitela, malih kućanskih aparata, posuđa i kućanskih aksesoara, već odavno su saloni tehnike DOMOD. Dana 30. septembra otvorili su vrata potpuno preuređene DOMOD poslovnice u tržnom centru Bosanka u Zenici.

"Izuzetna nam je čast predstaviti vam mjesto svjetski poznatih brendova u našem novom, svježem i modernom prostoru", poručuju iz DOMOD-a.

Njihovi stručnjaci za bijelu tehniku će vam pružiti individualnu i personaliziranu uslugu kako bi vam pomogli pronaći savršeni aparat s kojim ćete biti zadovoljni, a koji će se fenomenalno uklopiti u vaš životni prostor. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih modela ili slijedite najnovije trendove, pobrinuti će se da vaša kupovina bude ugodno i zadovoljavajuće iskustvo.

Bijela tehnika
Bijela tehnika

U obnovljenom prostoru naći ćete i bogat asortiman malih kućanskih aparata, kao i posuđa koji će biti ekskluzivno sniženi do 50% u narednih šest dana.

Nikako ne treba zaboraviti ni favorite mnogih muškaraca, a to je bogati asortiman televizora, mobitela i IT opreme. Predstavljeni i izloženi u novom prostoru nezaobilazni su brendovi Samsung, Philips, Hisense, Vox i mnogi drugi.

TV asortiman
TV asortiman

Najnoviji koncept DOMOD prodavnice donosi još više inspiracije i bolje iskustvo kupovine. Svaki detalj osmišljen je i kreiran kako bi na najbolji mogući način predstavio asortiman koji ovaj brend nudi.

Ne propustite posjetiti preuređenu DOMOD poslovnicu na adresi Trg Alije Izetbegovića br. 73 Zenica i iskoristite posebna sniženja svjetski poznatih brendova koja će trajati od 30. septembra do 07. oktobra 2024. godine.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 17 sati.