"Volim biti zdrav"
3

Drugo ime, a isti kvalitet: "BioMedicaLab" dobila novi naziv "The Lab"

Pod istim sloganom "Volim biti zdrav" medicinski-biohemijski laboratorij "BioMedicaLab", preimenovan je u privatnu zdravstvenu ustanovu polikliniku "The Lab".

Ovaj poliklinika nudi više od 2.000 laboratorijskih analiza iz oblasti biohemije, imunohemije, mikrobiologije, genetike i patohistologije, čije analize pomažu u procjeni vašeg općeg zdravstvenog stanja, dijagnostifikovanju bolesti kao i praćenju terapije.

The Lab nudi brzu i pouzdanu mogućnost obavljanja svih krvnih pretraga. Laboratorijski nalazi su gotovi za nekoliko sati, a stručni tim sa višegodišnjim iskustvom omogućava jednostavan i bezbolan postupak vađenja svih vrsta krvnih nalaza, gdje su preciznost i pouzdanost najvažniji.

The Lab se nalazi u Sarajevu na području općine Centar, ulica Mehmeda Spahe broj 26b i u općini Novi Grad Sarajevo, ulica Džemala Bijedića broj 129.

Kao i ranije ova poliklinika nudi popust za penzionere 40% svakog četvrtka i petka, a subotom 20% za cijelo stanovništvo, a daje se i mogućnost vađenja krvnih nalaza dolaskom na adresu.

The Lab možete pratiti na društvenim mrežama Facebook, Instagram, kao i web stranici, kako biste što brže dobili informacije o svim popustima i akcijama na usluge više od 2.000 laboratorijskih analiza.

Hvala vam što nastavljate da nam vjerujete na putu ka boljim zdravstvenim rješenjima, jer VOLIM BITI ZDRAV!