Došli i na bh. tržište
38

Ekosen predstavio revolucionarni način grijanja na sajmu Real Expo Sarajevo

Ekosen na Real Expo Sarajevo
Ekosen na Real Expo Sarajevo
Ekosen se nalazi u Top 5 svjetskih proizvođača u oblasti IC grijanja. Ova tehnologija je popularna na mnogim tržištima i ima veliki broj zadovoljnih korisnika. Sada, otvorili su poslovnicu i za BiH tržište, predstavivši na sajmu Real Expo Sarajevu svoje revolucionarne infracrvene (IR) panele uživo.

Ovi paneli koriste infracrvenu tehnologiju koja pruža ravnomjerno i ugodno grijanje, uz značajne uštede na energiji. Toplota se emituje na isti način kao Sunce, ona je svaki dan oko nas čak i u zatvorenom prostoru jer je emitujemo i mi sami.

Ovaj napredni sistem grijanja donosi brojne benefite, uključujući energetsku efikasnost, prirodno i zdravo grijanje, kao i estetski dizajn koji se lako uklapa u svaki prostor.

Proračun za svaki individualni prostor kao garant efikasnosti sistema

Uvođenje panela je sigurna dugoročna investicija koja donosi uštedu, a za svaki pojedinačni upit kompanija vrši detaljan proračun na osnovu veličine prostora i ostalih ulaznih parametera. Na osnovu toga se radi detaljan proračun količine i rasporeda panela koji će optimalno koristiti energiju i biti najefikasnije grijanje za vaš dom.

Kako kažu iz kompanije Ekosen, BiH je pogotovo interesantno tržište zbog niske cijene električne energije, zbog čega je ovaj način grijanja dodatno veoma efikasan i dugoročno povoljan. Svaki pojedinac izračun uštede može zatražiti na sljedećem linku.

Ekosen predstavio svoje panele uživo na sajmu

Nakon 15 godina rada na tržištu Slovenije i Hrvatske, Ekosen je otvorio svoje poslovnice i u BiH. Paneli su premijerno prikazani prvi put na Real Expo sajmu koji je jedan od najprestižnijih događaja u Bosni i Hercegovini i ove godine je trajao od 18. do 20. jula.

Ekosen na Real Expo Sarajevo
Ekosen na Real Expo Sarajevo

Okupio je vodeće stručnjake iz oblasti nekretnina i investicija, pružajući posjetiocima izuzetne mogućnosti umrežavanja i sticanja novih saznanja. Ekosen je nastupom kao VIP učesnik potvrdio svoju veliku zainteresovanost za BiH tržište. Kompanija je svojim kvalitetom i pristupom poslovanju izgradila reputaciju lidera u oblasti grijanja u mnogim zemljama, a ubijeđeni su da će takvu poziciju u narednim godinama ostvariti i na BiH tržištu, obzirom da je interesovanje već sada jako veliko.

Ekosen na Real Expo Sarajevo
Ekosen na Real Expo Sarajevo

Za više informacija o Ekosenovim revolucionarnim IR panelima za grijanje i njihovoj prisutnosti na Real Expo Sajmu, posjetite zvaničnu veb stranicu na stranici www.ekosen.ba.