U ponudi od 18. juna
46

Ekskluzivna kolekcija Roof Gardens premium stanova Perfecta Vista s pogledom na Sarajevo

Roof Gardens Perfecta Vista
Roof Gardens Perfecta Vista
Roof Gardens predstavlja posljednji izgrađeni segment stanova za prodaju - smješten na obroncima Trebevića, sa spektakularnim pogledom na Sarajevo, od Baščaršije do Ilidže.

Ovaj najnoviji segment stanova nazvan je Perfecta Vista, a dostupan za prodaju od 18. juna 2024. godine. Osmišljeni s ljubavlju i pažnjom, namijenjeni su onima koji tragaju za dugoročnom investicijom i planiraju život u prirodi zadovoljavajući sve potrebe savremenog doba. Uživajte u ljetnim danima u Sarajevu, okruženi prirodnim ljepotama i vrhunskim sadržajima na Trebeviću.

Stanovi idealni za svakodnevno stanovanje

Stanovi Perfecta Vista predstavljaju izvanrednu priliku za investiranje i sjajan odabir za miran odmor u prirodi, a udaljeni su samo 10 minuta od centra grada. Ova investicija je već privukla 120 kupaca koji su odabrali Roof Gardens kao mjesto za život, lokaciju sa kvalitetnim sadržajima za cijelu porodicu i čistim zrakom tokom cijele godine.

Stanovi su dizajnirani da zadovolje sve potrebe modernog života. Površine se kreću od 33 do 100m², te su idealni za kratkotrajni boravak, rad, iznajmljivanje ili svakodnevni život.

Roof Gardens studio stan 33m2
Roof Gardens studio stan 33m2

Ljetni odmori u Sarajevu

"Roof Gardens je već prepoznat kao jedinstvena prilika za investiciju u nekretninu koja osim dugoročnog ulaganja donosi kvalitet života u srcu prirode nadomak glavnog grada. Posebno nas raduje sve veći interes naših građana koji žive van Bosne i Hercegovine, te im upravo kroz Perfecta Vista segment želimo ponuditi priliku da s nama pronađu svoj drugi dom. Naši budući kupci moći će se svako jutro buditi uz predivan pogled na Sarajevo", ističu iz Roof Gardensa.

Stanovi su savršeni za opuštanje i rekreaciju, pružajući mir i udobnost u prirodnom okruženju.

Stanovi opremljeni za vaš komfor

Stanovi iz kolekcije Perfecta Vista opremljeni su visokokvalitetnim materijalima koji donose maksimalnu udobnost. Posebno se izdvajaju Raynaers belgijski portali koji se protežu od plafona do poda, pružajući spektakularne poglede i obilje prirodnog svjetla. Za maksimalni komfor i toplinu ugrađeno je podno grijanje austrijske proizvodnje te unutrašnja stolarija proizvedena prema evropskim standardima. Vrhunski dizajn i kvaliteta sanitarija oduševit će elegancijom i praktičnim rješenjima buduće stanare.

Roof Gardens Duo stan 52m2
Roof Gardens Duo stan 52m2

Bogat set pogodnosti

Roof Gardens nudi brojne pogodnosti koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i učiniti vaš boravak nezaboravnim:

  • Od samog dolaska, sačekat će vas ljubazno osoblje na recepciji osiguravajući sve potrebno za vaš boravak u kompleksu Roof Gardens.

  • Na raspolaganju su vam otvoreni i zatvoreni parking prostori, te usluge vrtića za djecu u kojem će i najmlađi uživati uz mnogobrojne edukativne i zabavne sadržaje, a roditeljima pružiti vrijeme za nesmetan rad, odmor ili uživanje u Wellness centru sa poluolimpijskim bazenom i spektakularnim pogledom na Sarajevo.

  • Za vaše poslovne aktivnosti na raspolaganju je i konferencijski centar unutar kompleksa, savršen za sastanke i događaje. Predah na kraju dana potražite u restoranima koji nude izuzetnu gastro ponudu ili se počastite tradicionalnim delikatesnim proizvodima iz marketa.

  • Slobodno vrijeme s porodicom i prijateljima provedite na Cvjetnom trgu koji je jedini open-air amfiteatar u Sarajevu, idealan za društvene i kulturne događaje.

  • Za brzu konekciju sa gradom na raspolaganju će biti i svakodnevna autobuska linija.

Postanite dio Roof Gardens zajednice

Roof Gardens predstavlja modernu oazu s najljepšim pogledom na Sarajevo i pruža sve što vam je potrebno za udoban i fleksibilan život.

Ne propustite priliku da postanete dio ove ekskluzivne zajednice i već danas rezervišite vaš stan u Perfecta Vista, jedinstvenom prostoru koji nudi Roof Gardens kompleks, vašoj premium sarajevskoj adresi. Za više informacija kontaktirajte Roof Gardens tim na email [email protected], broj telefona +387 61 66 45 45 ili popunite formu u nastavku.