Briga o zdravlju
124

Energoinvest i Eurofarm Centar Poliklinika potpisali ugovor o saradnji

Energoinvest i Eurofarm centar poliklinika
Energoinvest i Eurofarm centar poliklinika
Danas je u zgradi Energoinvesta svečano potpisan ugovor o saradnji između Energoinvest d.d. Sarajevo i Eurofarm Centar Poliklinike, vodeće zdravstvene ustanove specijalizirane za pružanje visokokvalitetnih medicinskih usluga.

Ugovor su potpisali Mirza Ustamujić, direktor Energoinvest d.d. Sarajevo i Emir Selesković, direktor Eurofarm Centar Poliklinike. Ova saradnja ima za cilj unapređenje zdravstvene zaštite uposlenika Energoinvesta kroz redovne sistematske preglede i specijalističke nalaze, osiguravajući prevenciju i očuvanje zdravlja zaposlenih.

"Briga o radnicima treba da bude primarni zadatak svake Uprave dobre kompanije. U tom kontekstu raduje nas saradnja sa polikliničkim centrom Eurofarm koja pruža specijalizovane zdravstvene usluge sa vrhunskim timom stručnjaka iz različitih oblasti. Oni će nakon više godina pauze, u narednom periodu preuzeti brigu u smislu sistematskih pregleda i drugih specijalističkih nalaza sa ciljem prevencije i očuvanja zdravlja naših uposlenika," istakao je Mirza Ustamujić, direktor Energoinvesta.

Direktor Eurofarm Centar Poliklinike, Emir Selesković, također je izrazio zadovoljstvo ovom saradnjom, naglašavajući važnost partnerskih odnosa s renomiranim kompanijama poput Energoinvesta u osiguravanju zdravstvene zaštite na najvišem nivou.

Za uposlenike Energoinvesta ovaj ugovor predstavlja značajan korak u unapređenju zdravstvenih usluga i doprinosi jačanju brige o njihovom zdravlju i dobrobiti.

Lokacija za kompletnu zdravstvenu uslugu

Poliklinika Eurofarm sa svojim timom koji čine eminentni ljekarski stručnjaci može pružiti usluge iz preko 18 zdravstvenih oblasti i realizirati ispitivanje preko 400 laboratorijskih analiza. Poliklinika Eurofarm Centar sa svojim podružnicama posluje na 10 lokacija (laboratorije i poliklinike) i na taj način dostupna je pacijentima širom Bosne i Hercegovine.

Osim lokacija širom Bosne i Hercegovine, Eurofarm ima mogućnost realizacije transfera pacijenata na dijagnostičke preglede usklađene sa terminima pregleda - po principu od adrese do poliklinike i nazad.