Vrhunske usluge
185

Eurofarm Centar Poliklinika i Medicinski centar Sporticus potpisali ugovor o saradnji

Eurofarm Centar Poliklinika i Medicinski centar Sporticus
Eurofarm Centar Poliklinika i Medicinski centar Sporticus
Eurofarm Centar Poliklinika renomirani pružatelj zdravstvenih usluga i Medicinski centar Sporticus, jedan od vodećih sportsko-rehabilitacijski centara u BiH iz oblasti fizikalne i sportske medicine, kao i prevencije oboljenja i stanja koštano-zglobno-mišićnog sistema, potpisali su ugovor o saradnji.

Ova saradnja ima za cilj pružiti vrhunske medicinske usluge sportistima, rekreativcima, te svima koji traže stručnu pomoć u oblasti sportske rehabilitacije i prevencije povreda.

Ugovor su ispred Eurofarm Centar Poliklinike potpisali direktor Emir Selesković, dok je Sporticus predstavljao doc. dr. sci. Edin Buljugić dr. med., specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

Eurofarm Centar Poliklinika

Eurofarm Centar Poliklinika je jedan od vodećih privatnih zdravstvenih centara u Bosni i Hercegovini, posvećena pružanju specijaliziranih medicinskih usluga, s naglaskom na brigu o zdravlju cijele porodice. S modernom opremom i vrhunskim timom specijalista, Eurofarm kontinuirano pruža pouzdane zdravstvene usluge, prilagođene potrebama svojih pacijenata.

Medicinski centar Sporticus

Sporticus je fizikalno-sportsko medicinski i rehabilitacijski centar poznat po stručnom timu koji pruža individualizirane tretmane za sve one koji imaju probleme s bolnim stanjima koštano-zglobno-mišićnog sistema. Posebno je istaknut njihov rad na prevenciji razvojnih deformiteta kod djece, liječenju oboljenja kičme, kao i u tretiranju stanja nakon operativnih zahvata.

Olakšan pristup medicinskim uslugama i benefiti za zaposlene

Od sada, svi termini kod doktora mogu se dogovoriti pozivom na besplatni broj Eurofarm Centar Poliklinike: 080 022 226, što omogućava brži i lakši pristup stručnjacima u oblasti sportske medicine. Zaposlenici Eurofarm Centra također će imati dodatnu beneficiju — besplatne preglede za svoju djecu uzrasta od prvog do četvrtog razreda kod doktora.

Ovaj sporazum donosi programe Medicinskog Centra Sporticus u sve poliklinike Eurofarm Centra, što će posebno biti značajno za manje centre kao što su Bugojno, Visoko i Goražde. Ovi gradovi, kao i mnogi drugi manji centri, općenito su kadrovski i materijalno deficitarni u oblasti fizikalno-sportske medicine i rehabilitacije. Kroz ovu saradnju, omogućit će se pristup vrhunskim medicinskim tretmanima i uslugama, što će značajno unaprijediti zdravstvenu njegu i kvalitetu života u ovim lokalnim zajednicama

Ovaj sporazum osigurava da se visokokvalitetne medicinske usluge učine dostupnijima svima kojima su potrebne, te dodatno naglašava posvećenost obje institucije prema zdravlju i dobrobiti svojih korisnika.