Građevinska oprema
360

Firma Kimeel d.o.o. iz Sarajeva otvorila svoj prvi poslovni centar

Nakon skoro 15 godina uspješnog poslovanja u sektoru građevinarstva, firma Kimeel d.o.o. iz Sarajeva, jučer je u u ulici Safeta Zajke broj 195, otvorila svoj prvi poslovni centar.

U sklopu centra nalazi se maloprodajni objekat sa preko 10.000 artikala, te posebno osmišljen edukativni centar.

Osnovna djelatnost firme je prodaja i distribucija građevinske opreme, oplatnih sistema za šalovanje armirano betonskih konstrukcija, profesionalnih mašina i alata, hidro i termo izolacije i ostalog materijala za građevinarstvo.

Direktorica firme, Edita Mizdrak istakla je: "Krenuli smo od sarajevske obilaznice 2009 - 2010. godine, nastavili smo praćenjem projekata na Koridoru Vc, pravac Tarčin-Ivan, nakon toga Zenica - Bypass, Počitelj - Zvirovići. Veliki broj tunela je iza nas u kojima smo učestvovali, kao što su Ivan, Hranjen, Ponirak i sl. Uglavnom smo isporučivali sisteme za šalovanje i prateće materijale, profesionalnu opremu, hidroizolacije i sve ono što prati niskogradnju i visokogradnju. Danas zajedno sa vama, proširujemo našu poslovnu aktivnost i u sklopu našeg poslovnog centra otvaramo maloprodajni objekat sa preko 10.000 artikala. Naš cilj je da zajedno sa vama gradimo, rastemo i pričamo nove uspješne priče."

Svojim uslugama žele zadržati liderske pozicije na tržištu Bosne i Hercegovine i šire te promicati vrhunsku kvalitetu iz sektora građevinarstva.

"Želja nam je našim kupcima dati priliku da pronađu visokokvaltetne i brendirane proizvode na jednom mjestu kao što su Bosch, DeWalt , Karcher, Wurth, Knauf, Baumit, Jub, Austrothem i mnogi drugi."

"Posebno smo ponosni na još jedan iskorak koji smo napravili a to je da smo pored maloprodaje i veleprodaje građevinskog materijala otvorili i prvi edukativni centar koji za cilj ima promociju i prezentaciju novih materijala koji će se primjenjivati u sektoru građevinarstva. Naglasak je na održavanju seminara, stručnom usavršavanju te razmjeni znanja i iskustava", poručila je direktorica Edita.

Edukativni centar je opremljen sa izložbenim salonom i savremeno uređenim uredskim prostorijama. Otvaranju “Kimeel” poslovnog centra prisustvovao je veliki broj zvanica iz poslovnog, javnog i privatnog sektora.

Za više informacija i kontakt kompanije Kimeel d.o.o. možete se javiti putem email adrese [email protected], te telefonski na 033 464 105, ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.