Promo
24

Gradite svoju karijeru u njemačkoj kompaniji Lufthansa InTouch i istražite svijet

Kompanija Lufthansa InTouch zapošljava u Brnu. Postanite dio korisničke podrške putnicima Lufthansa grupacije i gradite svoju karijeru.

Ko je Lufthansa Grupacija?

Lufthansa Grupacija je svjetska avio-korporacija koja ubraja više od 550 podružnica i investicijskih društava. Putnički avio saobraćaj je najveći poslovni segment Lufthansa Grupacije, a obavljaju ga Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines i SunExpress airlines.

Luthansa InTouch tim

Luthansa InTouch zapošljava osobe iz cijeloga svijeta, broji preko 2.000 članova tima koji pružaju podršku na 30 različitih jezika. Raznovrsnost tima je ono što krasi ovu kompaniju. U ovako multikulturalnom okruženju svako doprinosi svojim idejama, inovacijama, te podstiče razvoj kompanije. Za uzvrat Luthansa InTouch svojim uspolenicima nudi:

  • popuste na karte za letove,
  • motivirajuća primanja, mjesečne bonuse na osnovu performansa i do 20 posto, uz zagarantirano povećanje plate,
  • moderno i internacionalno okruženje,
  • vanposlovne aktivnosti, raznovrsnost treninga, i sl.,
  • mogućnost rada u drugim Lufthansa InTouch centrima,
  • pomoć prilikom preseljenja (osiguran smještaj za prva tri mjeseca i pokriveni troškovi putovanja),
  • pomoć prilikom dobijanja radne dozvole za državljane izvan EU zone.

Zainteresovani ste da postanete dio ovog tima?

Konsultanti zaposleni u korisničkom centru su primarni kontakt za sve Lufthansa putnike. Oni su zaduženi za upravljanje telefonskim upitima u vezi rasporeda i rezervacije letova, pružanje usluga u oblasti bonus frequent flyer programa, telefonskih registracija (check-in), prodaje karata i mnogo više. Sva komunikacija sa putnicima odvija se na engleskom, njemačkom i italijanskom jeziku.

Od kandidata se, pored poznavanja engleskog i još jednog stranog jezika (njemački ili italijanski), traže i odlične komunikacijske vještine, osnove poznavanja rada na računaru i spremnost na učenje. Neke od dužnosti koje ove pozicije podrazumijevaju su: pružanje podrške putnicima u vezi rezervacije letova, bonus frequent flyer programa, prodaje karata i drugih usluga koje ova međunarodna kompanija nudi.

Ako smatrate da ste baš Vi idealni za ovu poziciju nemojte čekati i prijavite se.

Agencija Posao.ba je oficijelni partner na Balkanu pri posredovanju u zapošljavanju za kompaniju Lufthansa InTouch.