150 različitih dezena
38

Hereke Tepih slavi 20 godina uspješnog poslovanja u BiH i organizuje veliku nagradnu igru

Angel Group d.o.o. je porodična firma koja stoji iza poznatog brenda Hereke Tepisi i Etisoni, koji je već 20 godina prisutan u Bosni i Hercegovini, donoseći najveći izbor tepiha i etisona u vaše domove.

Razvoj kompanije od nastanka do danas je obilježen posvećenošću i željom za pružanjem najbolje usluge svojim klijentima. Konstantne inovacije i ulaganja u proširenje asortimana doveli su do toga da danas u prodavnicama Hereke Tepisi i Etisoni možete pronaći preko 150 različitih dezena tepiha i staza iz velikog broja kolekcija. Pored sveobuhvatne ponude tepiha, staza i etisona, Angel Group vam može ponuditi i veliki asortiman blindiranih vrata i metalnih cipelara brenda Kale Vrata.

Dosadašnje uspjehe najbolje oslikava činjenica da je u posljednjih 20 godina najmanje 100 hiljada kupaca ukazalo povjerenje kupovinom artikala iz Hereke Tepih asortimana. Pored individualnih kupaca, Angel Group d.o.o. se istakao na lokalnom tržištu kao pouzdan partner za institucije i organizacije, što mogu potvrditi mnogobrojni zadovoljni pravni subjekti poput univerziteta, privatnih i javnih kompanija, državnih institucija i preko 460 džamija na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

20 godina uspješnog poslovanja kompanije je najbolje obilježilo i stvaranje uspješne saradnje sa najvećim maloprodajnim lancem trgovina u BiH – Bingo, što je otvorilo nove mogućnosti rasta i razvoja za kompaniju, a potrošačima omogućilo da još lakše dođu do idealnog tepiha za svoj dom.

Povodom 20. godišnjice postojanja Angel Group d.o.o. u saradnji sa Bingo BiH je organizovao nagradnu igru za sve građane Bosne i Hercegovine, u kojoj možete uzeti učešće kupovinom bilo kojeg proizvoda iz asortimana Hereke Tepiha u minimalnoj vrijednosti od 60,00 KM, a možete osvojiti nagradno putovanje za dvije osobe u Istanbul za Novu Godinu. Nagradna igra traje do 31.10.2024.godine.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri pošaljite SMS poruku na broj 091 212 401 slijedećeg sadržaja:

  • BROJ FISKALNOG RAČUNA(razmak)

  • IME I PREZIME(razmak)

  • GODIŠTE(razmak)

  • GRAD(razmak)

Izvlačenje sretnih dobitnika će biti održano 11.11.2024 godine u 11:00h.

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite web stranicu ili hereketepih.com.