Bez naknade
63

Imate prilive iz inostranstva? ProCredit Bank je savršena banka za vas

ProCredit Bank
ProCredit Bank
ProCredit Bank je odličan odabir za sve one koji su u potrazi za bankom koja svoje usluge kroji prema njihovim potrebama. Sa nizom pogodnosti i usluga, ova banka se ističe kao lider u pružanju transparentnih i korisnički orijentisanih bankarskih usluga.

Kroz svoju posvećenost digitalizaciji i inovacijama, banka omogućava svojim klijentima jednostavan pristup, modernu operativnost i pojednostavljeno upravljanje svojim finansijskim sredstvima. No, tu se lista ne završava.

Ako, po bilo kojem osnovu, imate prilive iz inostranstva, ovo je tekst za vas.

Jedna od najvažnijih pogodnosti koju ProCredit Bank nudi su prilivi iz inostranstva u USD i EUR bez naknadne ProCredit Bank. Bez obzira na iznos, ovi prilivi ne podliježu dodatnim troškovima ili provizijama koje bi zaračunavala banka. Ova na bh. tržištu jedinstvena ponuda omogućava klijentima da na račun prime cjelokupan iznos svojih honorara ili drugih vrsta uplata, bez sakrivenih troškova.

ProCredit Bank
ProCredit Bank

Vaš novac, vaša stvar.

Osim toga, račun otvoren u ProCredit Bank donosi brojne druge prednosti. Fiksna mjesečna naknada u praksi znači da klijenti/ce neće biti iznenađeni nikakvim dodatnim troškovima, jer nema provizije za plaćanja. Tri besplatna podizanja gotovine sa bankomata bilo koje druge banke praktično znači da je svaki bankomat, od njih više od 1700 u BiH, vaš.

Otvaranje računa je brzo i jednostavno putem online platforme, a moderna i funkcionalna mobilna aplikacija klijentima banke omogućava i da sve ostale finansijske transakcije završavaju online i u realnom vremenu. Uz otvoren račun, klijenti banke imaju i vrlo praktičnu i korisnu mogućnost za štednju, jer dobijaju avista štedne račune u KM ili EUR valuti, a sve bez dodatne naknade ili potrebe za još jednim odlaskom u banku.

Ovdje je važno napomenuti da je jedna od osnovnih značajki ProCredit Bank visok nivo pouzdanosti i sigurnosti. Korištenjem najnaprednijih tehnoloških rješenja i rigoroznih sigurnosnih protokola, banka osigurava da su finansijski podaci i transakcije klijenata zaštićeni od bilo kakvih prijetnji ili rizika.

Za olakšavanje transakcija, ProCredit Bank nudi Zonu 24/7. Ovaj zaštićeni prostor omogućava klijentima da vrše uplate i isplate u bilo koje doba dana ili noći, što je posebno korisno za one koji imaju dinamičan dnevni raspored ili posluju na međunarodnom nivou. Mogućnost isplate kako u lokalnoj valuti, tako i u eurima, dodatno olakšava poslovanje i smanjuje troškove konverzije. Pridodamo li tome i potpuno besplatne prilive iz inostranstva, dobijamo savršen, siguran i praktičan paket.

ProCredit Bank
ProCredit Bank

U konačnici, ProCredit Bank predstavlja izuzetan izbor za sve one koji traže modernog, jednostavnog ali pouzdanog partnera. Sa svojim transparentnim pristupom, inovativnim uslugama i posvećenošću održivom razvoju, banka stoji kao lider u bankarskoj industriji.

Za više informacija o uslugama posjetite web stranicu, Facebook, Instagram ili LinkedIn profil banke.