Sajam privrede
40

IMTEC predstavio najaktuelniju tehnologiju na ZEPS-u: "Zenica je za nas važno područje"

IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu
IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu
Temom "Sigurno radno okruženje" na zeničkom Privrednom sajmu ZEPS predstavila se i kompanija Imtec. Posjetiocima su ponuđena rješenja iz oblasti mrežne sigurnosti tzv. FortiSASE koncept, EPSON ekološki prihvatljivi printeri, uz premijerno predstavljene laptope brenda HP, sa integrisanom umjetnom inteligencijom.

"Imtec je kompanija koja ove godine obilježava 20 godina postojanja, a vrlo rano smo otvorili poslovne jedinice u Zenici i na taj način pokazali da nam je ovo područje od velike važnosti. Posjetiocima smo prezentovali najaktuelniju tehnologiju iz domena ekološki prihvatljih print rješenja, cybersigurnosti, te upotrebe umjetne inteligencije u svakodnevnom radu. Čestitke organizatoru na oživljavanju Generalnig BH sajma ZEPS, zavidnom broju kompanija koje su se predstavile, te velikom broju posjetilaca", rekao je Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje o iskustvu učešća na ZEPS-u.

IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu
IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu

Zainteresirani posjetioci testirali su Epson printere posljednje generacije, dok su predstavnici brenda pružili sve potrebne informacije. Na izložbenim prostoru Imteca predstavnici Fortineta održali su i prigodne prezentacije za klijente.

Generalni BH sajam ZEPS 2024 privredni je događaj godine. Sajam se održavao od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici, srcu Zeničko–dobojskog kantona, jednom od privredno najaktivnijih područja u regiji Zapadnog Balkana. Najveći je sajam međunarodnog karaktera u Bosni i Hercegovini i već treću deceniju privlači značajan broj domaćih i stranih kompanija.

IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu
IMTEC na Zeničkom privrednom sajmu

Više informacija o događaju, kao i promotivni video, pogledajte OVDJE.