Logistička kompanija
21

Interlogistic Sarajevo: Stvaramo mostove povjerenja i pouzdanosti širom svijeta

Interlogistic
Interlogistic
Interlogistic Sarajevo je kompanija s dugogodišnjim iskustvom u pružanju logističkih usluga, a carinska bankovna garancija na iznos od 2 miliona KM svrstava ih među ozbiljne partnere i vodeće špedicije u Bosni i Hercegovini.

Kao licencirana kompanija u domaćem vlasništvu, Interlogistic nudi sveobuhvatna rješenja u oblasti transporta, cargo usluga, špedicije, uvoza, izvoza i skladištenja robe.

Njihova priča, tvrde, nije samo o transportu robe, već o stvaranju mostova povjerenja i pouzdanosti širom svijeta. Pa tako, kroz desetogodišnje partnerstvo sa Ambasadama Njemačke, Republike Turske, Kraljevine Saudijske Arabije, Austrije, države Kuvajt, Katara, Japana, Indonezije, Alžira, Libije, Pakistana, Švedske, Azerbejdžana i Palestine u BiH te mnogim drugim diplomatskim institucijama, Interlogistic je dokazala svoju sposobnost za organizaciju složenih logističkih operacija.

Interlogistic
Interlogistic

Među referencama, izdvajaju uspješnu realizaciju transporta kompletnog interijera za hotel Bosmal Arjaan by Rotana, upravljanje transportom proizvoda namjenske industrije za Pretis d.d. i Igman Konjic, te organizaciju izvoza preko 100 tona svježeg mesa za UAE.

Nosioc su posla i aktivnosti izvoza i učešća bh. proizvoda na Sheikh Zayed Festivalu, jednom od vodećih festivala te vrste u svijetu.

Interlogistic
Interlogistic

Logistički kapaciteti i stručan tim

Interlogistic posjeduje vlastita licencirana teretna vozila, skladišta i potrebnu opremu, a njihov tim sastoji se od licenciranih međunarodnih otpremnika, cargo agenata i vozača. To im omogućava fleksibilnost i sposobnost rješavanja svih izazova u logističkim operacijama, uz poštovanje najviših standarda industrije.

Kao kompanija koja se bavi kompleksnim logističkim rješenjima, Interlogistic Sarajevo i dalje gradi reputaciju pouzdanog partnera u svijetu logistike, spremnog odgovoriti na potrebe svojih klijenata u svakom trenutku. Njihova posvećenost kvalitetu usluga, u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom, garantuje pouzdane logističke operacije kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Interlogistic
Interlogistic

"Naša misija je jednostavna - omogućiti našim klijentima da svoje kapacitete usredsrede na svoj posao, dok mi brinemo o svemu ostalom. Svaka dostava je priča za sebe, priča o povjerenju, sigurnosti i zajedničkom uspjehu. Vaša podrška i povjerenje naš su najveći kapital. Vjerujemo da zajedno možemo postići mnoge zacrtane poslovne ciljeve i radi vas unaprijediti kvalitet usluga koje pružamo", poručuju iz kompanije.

Za sve upite, stručne savjete i ostale korisne informacije, kontaktirajte Interlogistic putem maila [email protected] kao i na brojeve telefona +387 33 766 500 i +387 61 49 49 49.