Novi prostor
332

Crvena Jabuka uskoro otvara novi hipermarket u Sarajevu: Potvrda snažne tržišne pozicije i jedinstvenog iskustva kupovine

Poznati trgovački lanac Crvena Jabuka uskoro će otvoriti novi hipermarket u sarajevskom naselju Pofalići, potvrđujući svoju poziciju među vodećim maloprodajnim lancima u Bosni i Hercegovini.

Novi moderni objekat, na adresi Kolodvorska 12, prostirat će se na 3.000 kvadratnih metara, pružajući kupcima jedinstveno iskustvo kupovine i bogatu ponudu proizvoda.

"Naša opredijeljenost je da kvalitetnu ponudu i izvrsno iskustvo kupovine učinimo dostupnim za sve građane BiH. Nakon sjajnih reakcija na Gastro market na Marindvoru, odlučili smo obogatiti ponudu u Sarajevu novim hipermarketom. Želimo učiniti još veću dostupnost naših proizvoda kao i priliku za uživanje u vrhunskoj ponudi koja je postala zaštitni znak Crvene Jabuke. Ovaj put, fokusirani smo na sveobuhvatnu ponudu namirnica i iskustvo kupovine za cijelu porodicu", ističu iz Crvene Jabuke.

Od svog osnivanja 2018. godine, Crvena Jabuka market, koji posluje u okviru lanca Tropic maloprodaja, se brzo razvija otvarajući prodajne objekte širom Bosne i Hercegovine. Gastro market na Marindvoru postao je omiljeno mjesto za ljubitelje kvalitetne hrane i delicija iz cijelog svijeta, a novi hipermarket na Pofalićima nastavlja tu tradiciju, s fokusom na bogat i širok asortiman proizvoda za namjenske kupovine, te potrebe kupaca koji traže svježe i visokokvalitetne proizvode.

Otvaranjem novog prodajnog mjesta, Crvena Jabuka ne samo da širi svoju ponudu, već i pruža priliku za zapošljavanje. Uz trenutno 160 zaposlenih u Gastro marketu Marindvor, novi hipermarket otvara radna mjesta za novih 116 radnika na različitim pozicijama.

"Vjerujemo da će ova prilika za zaposlenje privući sve koji traže motivirajuće uslove i aktivnu podršku za profesionalni razvoj", poručuju iz Crvene Jabuke.

Otvorene pozicije uključuju poslove računovođe, obezbjeđenja, trgovaca, mesara, poslužitelja, magacionera i brojne druge. Ukoliko volite izazove i želite stvarati jedinstvenu i novu priču, prijavite se!

Posjetite Klix Posao za online prijave i pošaljite svoju biografiju sa motivacionim pismom na e-mail adresu [email protected] do 15.9.2024. godine.

"Naši zaposlenici su temelj i pokretačka snaga svakog našeg uspjeha. Otvaranjem novih radnih mjesta, ne samo da jačamo naš tim, već i aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice. Pružamo sigurno i stabilno zaposlenje, s brojnim prilikama za profesionalni i lični rast. Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se pridruže i postanu dio našeg uspješnog tima", poručuju iz Crvene Jabuke.

Uz povećanje prisustva u Sarajevu, Crvena Jabuka dodatno učvršćuje svoju reputaciju kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u BiH i ide korak dalje u kreiranju vrhunskog iskustva kupovine.