Na osam etaža
193

Prodaje se zgrada na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu

Prekoputa pijace Markale u samom centru Sarajeva prodaje se poslovna zgrada ukupne površine 1.433 metara kvadratnih.

Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja i šest spratova na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu, a nalazi se u blizini svih važnih gradskih tačaka.

Nekretnina je potpuno adaptirana 2023. godine, a vlasnici ističu da je prostor funkcionalan i spreman za korištenje.

Prostor je uvezan u jednu cjelinu sa jednim pripadajućim ulazom koji omogućava pristup svim prostorijama i etažama. Nekretnina je pogodna kao poslovni ili ugostiteljski objekat, odnosno kao rentabilni poslovni prostor i/ili hotel.

Potencijalnim kupcima ova nekretnina predstavlja izuzetnu priliku za dugoročnu i trajnu investiciju. Svaki sprat posjeduje svoj WC i ostavu sa posebnim etažnim grijanjem na plin. Vanjska visokokvalitetna PVC stolarija s etisonima u svakoj prostoriji i modernim roletnama, a posljednji sprat posjeduje idealan prostor za konferencije i prezentacije.

Zvanična procijenjena vrijednost nekretnine iznosi 7.949.075 KM, a startna prodajna cijena iznosi 6.850.000 KM (4.780 KM/m2).

Ono što je bitno napometnuti jeste podatak da je nekretnina slobodna od svih tereta i ograničenja vlasničkih prava.

Sve zainteresovani ponude mogu dostaviti u pismenoj formi na adresu kompanije Unikod d.o.o., Alipašina 18 (Sarajevo) putem pošte ili direktno uručiti na adresu u roku od 10 dana od objave oglasa. Prethodni obilazak nekretenine se obavlja u dogovorenom vremenskom periodu sa ovlaštenim agentom.

Kontakt informacije možete pronaći na www.unikod.ba ili kontaktirajte direktno putem telefona ili poruke na broj +387 61 375 075.