Uz brojna iznenađenja
18

IQOS stigao u Bijeljinu: Nova prodajna zona nalazi se u TC Emporium

IQOS zona Bijeljina
IQOS zona Bijeljina
Bijeljina je novo odredište gdje je kompanija Philip Morris International otvorila svoju IQOS prodajnu zonu.

Ova ekskluzivna zona je smještena u TC Emporium na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića i otvorena je svakim danom od 8 do 20 sati, osim nedjeljom, a do kraja augusta posjetitelje očekuju i brojna iznenađenja u čast otvaranja.

Svečanost povodom otvaranja okupila je brojne zvanice, korisnike i poslovne partnere, koji su uživali u vrhunskoj gastronomiji u Penny Gastro Pubu gdje su imali i priliku da se upoznaju s najnaprednijom generacijom IQOS uređaja.

IQOS zona Bijeljina
IQOS zona Bijeljina

"IQOS prodajne zone su mjesta koja pružaju našim korisnicima najveći nivo usluga i programa kao i mogućnost svim onim punoljetnim pušačima koji žele da nastave s konzumacijom duhanskih i nikotinskih proizvoda najbolji način da isprobaju naše proizvode i dobiju sve savjete koji su im potrebni pri odluci prelaska na bolju alternativu. U ponudi je i naš do sad najbolji uređaj ILUMA. Dizajn ovog uređaja omogućuje automatski start zagrijavanja patrone i brže punjenje baterije i najvažnije – nema potrebe za čišćenjem uređaja", izjavio je Aber Babić, menadžer direktne i indirektne maloprodaje i CSC-a u kompaniji Philip Morris BH.

Philip Morris International već pet godina razvija mrežu podrške za punoljetne pušače u BiH koji žele preći na manje štetne alternative. Od 2008. godine, PMI je uložio 12,5 milijardi dolara u razvoj i naučno potvrđivanje bezdimnih proizvoda, namijenjenih odraslim pušačima koji ne žele potpuno odustati od duhana.

Prema posljednjim podacima, 38.1% ukupnih neto prihoda Philip Morris International dolazi od bezdimnih proizvoda koji su dostupni u prodaji na 90 tržišta širom svijeta. Kompanija procijenjuje da je, od lansiranja 2014. godine do danas, oko 30.8 miliona pušača počelo da koristi IQOS, od kojih je oko 22,1 milion zauvijek ostavilo cigarete.

*IQOS nije bez rizika i sadrži nikotin, koji izaziva ovisnost. Namijenjen je samo punoljetnim osobama.