Među 33 zemlje
221

Kompanija BERG iz Sarajeva osvojila prestižnu evropsku nagradu

Kompanija BERG iz Sarajeva osvojila je vrijednu nagradu
Kompanija BERG iz Sarajeva osvojila je vrijednu nagradu
Kompanija BERG Sarajevo osvojila je prestižnu nagradu Company Of The Year Award 2023 (CPN - Canon Partner Network) za najboljeg distributivnog Canon partnera u Evropi za 2023. godinu, a u konkurenciji su bile čak 33 zemlje.

Ovo veliko priznanje još jednom dokazuje zbog čega kompanija BERG važi za jednog od najkvalitetniji i najpouzdanijih partnera iz oblasti IT i medicinske industrije.

Dodjela nagrada se održala u sjedištu kompanije Canon u Amsterdamu, a BERG je na osnovu zasluga u poslovanju u protekloj godini ponio titulu najboljeg distributira kompanije Canon, koji je lider u proizvodnji vrhunske sofisticirane medicinske opreme i koji opskrbljuje najveće svjetske klinike.

BERG-u je dodijeljena nagrada za prvo mjesto za instaliranu bazu najsavremenije opreme potpomognute umjetnom inteligencijom a posebno su se istakli u organizaciji i osposobljenosti tehničkog servisa čije znanje i usluge se koriste širom regiona, te na taj način globalno dali podršku korisnicima i Canonu.

Kompanija BERG uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore od 1997. godine sa sjedištem u Sarajevu. Misija BERG-a je da klijentima pruža bolja softverska rješenja po cijeni koja zadovoljava tržište i ne ugrožava kvalitet, te težnja da kroz konstantni tehnološki razvoj, ulaganjem u edukaciju uposlenika, unaprjeđuje svaki segment iz oblasti medicine u korak s vremenom. Vizija kompanije BERG je da budu sinonim za postavljanje visokih standarda domaćih kompanija, koje mogu odgovoriti potrebama svjetskog tržišta.

Više o BERG-u na zvaničnoj web stranici www.berg.ba.