Say YES to BIM
88

Kompanija Walter AEC pokreće akciju zapošljavanja do 10 BIM inžinjera

Walter AEC
Walter AEC
Walter AEC, regionalni lider u implementaciji BIM tehnologija, otvara vrata svoje ekskluzivne Earn&Learn vikend besplatne radionice pod nazivom "Say YES to BIM" koja će se održati 2. i 3. decembra u prostorijama Walter AEC kompanije na adresi Muhameda Kantardžića br. 3 u Sarajevu.

Cilj ove radionice je obuka što većeg broja inžinjera, te zapošljavanje do 10 BIM inžinjera.

Walter AEC poziva Master studente elektrotehnike, mašinstva, arhitekture i građevine, kao i iskusne inžinjere, da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici za usavršavanje i zapošljavanje. Posebnu prednost imaju kandidati sa poznavanjem Revit programa.

Walter AEC
Walter AEC

U sklopu kampanje zapošljavanja inžinjera, Walter AEC se posvećuje oblikovanju buduće generacije stručnjaka i pruža priliku Master studentima da zakorače u dinamičan svijet BIM inovacija. Osim toga, dobrodošli su i inžinjeri sa radnim iskustvom koji žele proširiti svoje horizonte i ostvariti karijerni progres.

Na radionici "Say YES to BIM" s Walter AEC, učit ćete od naših najboljih stručnjaka, vodećih ljudi u BIM industriji. Do kraja radionice, bit ćete spremni stvarati idejna rješenja u BIM-u i potpuno razumjeti važnost BIM-a kako u sadašnjosti tako i u budućnosti inžinjerske industrije.

Osim sticanja dragocjenih vještina u BIM-u, radionica pruža jedinstvenu priliku za zaposlenje i daljnji karijerni rast kroz poseban sistem mentorstva.

Walter AEC
Walter AEC

Do 10 najboljih polaznika bit će odabrano za sudjelovanje u Walter AEC intenzivnom tro-mjesečnom programu, gdje će imati priliku raditi s iskusnim mentorima iz Walter AEC tima. Ovaj program pruža personaliziranu podršku, usmjeravanje i stručne smjernice, što će doprinijeti njihovom dubljem razumijevanju BIM-a i unaprijediti njihove profesionalne vještine. Također, program mentorstva može dovesti do jedinstvene prilike da polaznici postanu dio Walter AEC tima, te surađuju s najpoznatijim arhitektonskim kompanijama širom svijeta.

Agenda vikend radionice:

  • Datum: 2. i 3. decembar 2023.
  • Lokacija: Muhameda Kantardžića 3, IV sprat, Sarajevo
  • Vrijeme: Od 9 do 17 sati

Kako se prijaviti:

Pošaljite motivaciono pismo, CV i portfolio (ukoliko ga posjedujete) na mail: [email protected].

Walter AEC predstavlja vodeću kompaniju s više od 13 godina međunarodnog iskustva u razvoju i upravljanju BIM projektima. Walter AEC uredi se nalaze u Švedskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini. U Bosni i Hercegovini uredi se nalaze u Sarajevu i u Mostaru. Njihov tim od preko 75 inžinjerki i inžinjera pruža vrhunske usluge širom Evrope, Engleske i Amerike. Ističu se kao pioniri BIM tehnologija u regionu, a njihova predanost kvaliteti svrstava ih među vodeće BIM lidere u Europi.

Da li ste spremni reći "YES to BIM"? Prijavite se i budite dio ove inovativne zajednice.

Za dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu ili ih kontaktirajte putem e-maila: [email protected].