sjajan izbor restorana
61

Korpa bilježi uspjeh i na tržištu Sjeverne Makedonije

Najuspješniji online servis za dostavu hrane i namirnica u Bosni i Hercegovini, Korpa.ba, početkom godine započeo je avanturu i u Sjevernoj Makedoniji, u Skoplju.

Sjeverna Makedonija je država sa bogatom kulinarskom tradicijom i razvijenom ljubavlju prema hrani, zbog čega je Korpa.mk veoma brzo pronašla put do srca svojih korisnika.

Skoplje ima sjajan izbor restorana koji su podijeljeni u 40 kategorija radi lakšeg snalaženja, a korisnicima nude najviši standard usluge.

U nekoliko jednostavnih koraka korisnici uživaju u najpoznatijim tradicionalnim makedonskim specijalitetima, internacionalnoj kuhinji, veganskoj hrani, desertima ili proizvodima iz mesnica, ribarnica i drugih specijaliziranih shopova.

Korpa.mk teži da zadovolji sve ukuse i preferencije, a inovativna aplikacija obuhvata više od 200 restorana i specijaliziranih shopova.

Partneri koji su od samog početka prepoznali potencijal i poklonili svoje povjerenje Korpi su Fat Kitchen, Royal Burger, Teteks, Sushico, Matto Napoletano, te svjetski lanac brze hrane Burger King.

Rješenja kompanije su u potpunosti prilagođena korisniku. Pravovremena, sigurna i pouzdana dostava je ključ uspjeha platforme Korpa. Korpa.mk pruža uslugu koja se sastoji od kontinuiranog kvaliteta, efikasnosti i velikog izbora jela i proizvoda za više od 24.000 registrovanih korisnika, a za samo nekoliko mjeseci realizovano je više od 160.000 narudžbi.

Sve proizvode moguće je platiti gotovinom, kao i bilo kojom VISA ili MasterCard karticom, a sama dostava je izuzetno brza - u prosjeku cijeli proces, od narudžbe do dostave na željenu adresu, traje do 45 minuta.

Tematski dani i pogodnosti

U proteklom periodu organizovano je više akcija u kojima su korisnici bili u mogućnosti vršiti narudžbu omiljenih jela i proizvoda po akcijskim cijenama, kao i uživati u brojnim tematskim danima, poput Healthy day i Greek day, a uskoro će svim korisnicima biti dostupni i Coca-Cola i Heineken Combo paketi.

Najuspješniji tematski dan na platformi Korpa jeste Burger dan. Burger je bez sumnje najpopularnije i najprodavanije jelo u Bosni i Hercegovini, ali i u Sjevernoj Makedoniji. Pored svima omiljenog burgera, drugo najprodavanije jelo na korpa.mk jeste giros, dok korisnici korpa.ba radije uživaju u tradicionalnim kuhanim jelima.

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez vrijednih Korpa kurira, koji sa osmijehom na licu i korpom u ruci svakodnevno realizuju više od 1.000 dostava.

U narednom periodu planirana je realizacija novih ponuda za korisnike i partnere. S obzirom na odličan odjek kod prvih korisnika u Skoplju i uspješno poslovanje Korpa servisa za dostavu, Korpa.mk planira proširiti poslovanje i otvoriti svoja vrata i u drugim gradovima u Sjevernoj Makedoniji.

"Izuzetno smo ponosni na uspješno poslovanje Korpa servisa na tržištu Sjeverne Makedonije. Zahvalni smo na korisnicima koji su odlučili da svoje povjerenje kada je u pitanju dostava hrane, namirnica i drugih proizvoda prepuste baš nama. Imamo snažne i čvrste temelje za još kvalitetniju saradnju sa partnerima i još brži rast korisnika. Naše poslovanje planiramo proširiti i na druge gradove Sjeverne Makedonije, kao i na Kosovo i Albaniju, te vjerujemo da će korisnici jednako biti oduševljeni našim servisom i da će Korpa biti prepoznata kao lider na regionalnom tržištu”, istaknuo je Ermin Brkić, direktor Korpa.ba servisa.

Besplatne mobilne aplikacije korisnici mogu preuzeti sa Google Play Store-a i App Store-a ili putem web stranice www.korpa.mk.

Više informacija o uspješnom poslovanju i akcijama na tržištu Sjeverne Makedonije možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Korpa.mk - Dostavljamo na Vaša vrata.