Prilika za posao
52

Lidl BH zapošljava voditelje grupe u logistici, uslov SSS i poznavanje engleskog jezika

Prijavi se za posao voditelja grupe u logistici Lidl BH
Prijavi se za posao voditelja grupe u logistici Lidl BH
Voditelj grupe u logistici (Group Manager in Logistics) je posao za tebe ako se želiš razvijati na poslovima distribucije i transporta te steći iskustvo u vođenju i razvoju timova. Potrebno ti je dobro poznavanje engleskog i minimalno srednja stručna sprema.

Da bi ovaj posao mogao uspješno obavljati, Lidl BH je osigurao plaćeno školovanje u inostranstvu. Školovanje će trajati 12 do 18 mjeseci i imat ćeš punu podršku Lidl BH tokom preseljenja i onboardinga u jednoj od Lidl članica u inostranstvu.

Uz konkurentnu platu, na školovanju ti je osiguran smještaj, naknada za odvojen život te službeni automobil.

Po povratku sa školovanja, kreće tvoj puni angažman u Lidl BH. Radit ćeš u distributivno-logističkom centru u Lepenici. Jedna od vrijednosti koje Lidl njeguje je učinak.

Učinak za Lidl znači da timovi i pojedinci postavljaju ambiciozne ciljeve koje predano ispunjavaju, teže tome da se stalno razvijaju, a mirovanje nije opcija. Proaktivno traže najbolja rješenja i na taj način izazove preokreću u prilike.

Kao voditelj grupe u logistici, bit ćeš predan uspješnom radu svog tima. Pored njegovog vođenja, trebaš imati volju i da svom timu pomogneš u svakodnevnim poslovima. Lidl od tebe očekuje visok stepen inicijative i osjećaja za odgovornost.

Želiš li postati dio tima najvećeg trgovačkog lanca u Evropi, posjeti karijera.lidl.ba.

Informiši se o Lidl vrijednostima, kulturi i načinu rada. Prijavi se za voditelja grupe u logistici i postani #teamlidl.