Gradska jezgra
274

Luksuzna novogradnja u centru Sarajeva: Postanite vlasnik Alleviare nekretnine na Mejtašu

Luksuzna gradnja Alleviare Mejtaš
Luksuzna gradnja Alleviare Mejtaš
Objekat Alleviare će biti izgrađen u skladu sa savremenim standardima te će donijeti dašak luksuza i modernog načina stanovanja u ulicu Abdića 5a, smještenu u sarajevskom naselju Mejtaš.

Investitor stambenog objekta je kompanija Successo d.o.o, a projekat Alleviare predstavlja nastavak njihovog uspješnog poslovanja u domenu investicija. Na tržištu su prisutni još od 2008. godine te do sada imaju trinaest realiziranih objekata na području glavnog grada BiH. Svi objekti su upisani u zemljišne knjige, a stanovi prodati, većinom - u toku izgradnje.

Lokacija objekta Alleviare Mejtaš
Lokacija objekta Alleviare Mejtaš

U objektu ima svega sedam stanova, površine od 56,28 m2 do 68,82 m2 raspoređenih u okviru prve, druge, treće i tavanske etaže. Iako je riječ o objektu niske spratnosti, odlučili su se za ugradnju lifta renomiranog proizvođača Schindler. U suterenu će biti obezbijeđene ostave i garažna mjesta, uz upotrebu modernog sistema autoliftova Swiss-Park te vanjska, natkrivena parking mjesta u okviru vlasničke parcele

Stanovi su, u pretprodaji, dostupni po cijeni od 6.400 KM sa PDV-om od 17% po m2 , garažna i vanjska parking mjesta po cijeni od 40.000 KM, odnosno 50.000 KM sa PDV-om.

Način plaćanja podrazumijeva uplatu avansa od 30% dok ostatak u vidu obročne otplate, do definisanog datuma za useljenje. Naglašavaju mogućnost kupovine iz kreditnih sredstava, u suradnji sa poslovnim bankama.

Vrhunska oprema objekta i stanova podrazumijeva:

  • Vanjske roletne ugradbene sa integrisanim elektromotorom.
  • Vanjska stolarija sedmokomorni profili Rehau Synego.
  • Fasadni sistem - kombinacija termofasade tip Baumit sa dekorativnim elementima tzv.klinker sistem.
  • Plinsko etažno grijanje - kondenzacijski sistem renomirani brand Viessmann uz smart termostat.
  • Kvalitetan klima uređaj uz upravljanje putem aplikacije.
  • Smart videofon nove generacije
  • Luksuzna ulazna protuprovalna vrata, koja imaju integrisanu elektrobravu te korisnici otvaraju vrata jednostavnim držanjem kartice do čitača.
  • Prvoklasne sanitarije i oprema: Villeroy&Boch, Grohe , Viega itd.

Rok za useljenje u objekat Alleviare je juni 2025. godine te budući kupci neće dugo čekati na ispunjenje svojih snova - što i jeste slogan ove kompanije: "We are building your dreams" .

Za sve informacije, rezervacije i posjet objektu kontaktirajte Investitora Successo na kontakt telefone 061 188 432 i 033 720 790 , kao i putem mail adrese [email protected].

Više informacija potražite na stranici www.successo.ba.