Posjetite ih
336

M-Bike Shop: Zavirite u očaravajuću zimsku ponudu

M-Bike Shop
M-Bike Shop
M-Bike Shop, renomirana destinacija za sportsku opremu, sa ponosom predstavlja svoju ekskluzivnu ponudu ljubiteljima skijanja i snowboardinga.

U srcu zimske ponude nalaze se vodeći svjetski brendovi kao što su Salomon, Rossignol, Dynastar, Lange, Mammut, La Sportiva, Dare2B, Northwave i mnogi drugi. Ovi brendovi sinonim su za inovacije, kvalitet i performanse na snijegu.

Za izbor vaše najbolje opreme pobrinut će se stručno osoblje sačinjeno od instruktora skijanja i snowboardinga.

M-Bike Shop
M-Bike Shop

Ono što M-Bike Shop izdvaja od drugih je profesionalni ski servis i tim edukovanih servisera sa dugogodišnjim iskustvom. Servis skija se radi na najsavremenijim mašinama austrijskog proizvođača Wintersteiger, što osigurava da vaša oprema bude u najboljem stanju. Dokaz kvalitete su desetine hiljada odrađenih servisa.

M-Bike Shop
M-Bike Shop

Neudobne pancerice više nisu problem jer M-Bike Shop ima rješenje. Salomon Boot Fitting je najsavremenija metoda prilagođavanja, gdje se oklop pancerice zagrijava u pećnici, nakon čega slijedi faza prilagođavanja i hlađenja oklopa gelovima.

Požurite i iskoristite popuste do 30% na odabrane artikle.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na M-Bike web shopu ili posjetite njihove poslovnice u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Bijeljini.

Savrešena oprema za savršenu avanturu čeka vas u M-Bike Shop-u.

M-Bike Shop - Specijalisti za sport.